Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A terhesség miatti puffadás...

A terhesség miatti puffadás az egész hasra kiterjed? És ha lefekszetek, akkor lelapul vagy megmarad a has és kemény is lesz?

Figyelt kérdés
Nekem a köldököm mellett és alatt olyan, mintha kicsit nagyobb lenne. Ha lefekszek, akkor is ott marad az a kemény "pocak" azon a részen. Nem tudom, hogy mi, lehet csak izom, mert ha befeszítem, akkor az a rész befeszül...
2012. márc. 29. 11:17
 1/4 anonim ***** válasza:

Nagyon ráérsz kismama. :o)

Hány hetes vagy?

2012. márc. 29. 11:20
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem tudom még, hogy az vagyok-e.
2012. márc. 29. 11:25
 3/4 anonim ***** válasza:
Ja, no akkor viszont azt gondolom, hogy minden féle puffadás köldöknél jóval lejjebb van. Persze ha ott nagyon felpuffad, akkor az "feljebb tolja" kicsit a belső szerveket is. A méh ebben a stádiumban még nagyméretű diónyi kb, teljesen rejtve van, szóval az biztos nem látszik még semerre, akkor sem, ha baba lenne...
2012. márc. 29. 11:27
 4/4 A kérdező kommentje:

Az alhasam teljesen lapos, ott nem szokott puffadni, max. csak este, ha sokat eszem, de ez mindig így volt.

Akkor ez nem "olyan puffadás"?

Köszönöm a válaszod! :)

2012. márc. 29. 11:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!