Kismamik! A terhesség első heteiben jelentkező haspuffadás mindenkinél jelentkezett? és akinél igen, milyen volt (fájt, szorulás, gázok), mikor jelentkezett, és mikor tudtátok, hogy az már nem puffadás hanem a pocaklakó? hányadik héten?
Szia! Nekem kb. a 6. héttől jelentkezett a haspuffadás. Szorulásom nem volt, szerencsére azon a részen minden rendben volt. A gázok sajnos bántottak, minden este lefekvés előtt bocsánatot is kértem előre a férjemtől. :)
Most vagyok 14 hetes, és ez a pocak már biztosan nem puffadás. :) Kb. a 13. hét elején éreztem, hogy lement a puffadásom, és vele egy időben ritkultak, majd el is múltak nagyjából a rosszul léteim.
Nekem sajnos szorulás és puffadás is van. A puffadásra ma jöttem rá, amikor a laza nadrágom helyett a farmeromat vettem fel. Simán feljön, de kényelmetlen, pedig a mérleg szerint nem híztam. :(
De ezt le is ejteném, a szorulás nagyobb gond.
Négy hetesen tudtam, hogy baba van, de szinte a beágyazódástól puffadtam. bár olyan hormonkészítményt kaptam, ami önmagában is okozhat ilyesmit. kb. a 13. hétre szűnt meg, de 10-12 hetesen nagyobb pocakom volt, mint 16 hetesen. ja és szorulás is volt, kegyetlenül.
a nadrágjaim 90%-a nem jött rám már 7-8 hetesen.
Szia!
Én is hasonló gondokkal küzdök...
Nemtom mi van, de 2 hetet késett a mensim, meg is jött 2 hét után, de vannak terhességre utaló jeleim...
Vettem tesztet is és negatívat mutatott, ezt nem is értem, lehetek attól terhes?
Nekem úgy az 5. héttől volt székrekedésem pár hétig, de puffadás nem volt.
Amúgy, ha a teszt negatív, pláne, ha meg is jötte, akkor szerintem nem nagyon vagy terhes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!