Volt valaki akinek terhesség elött volt gond az epéjével? Megmaradt terhesség alatt? (görcsölés, puffadás? )
Ha ilyen problémád van, vetesd ki előtte az epéd, mert ha terhesség alatt begyullad, besárgulsz, meg kell műteni, lehet a babád látja majd kárát!
Én terhesség előtt kivezettem, mert kiderült dió nagyságú epekövem van, ami elzárta a vezetéket, nagyon görcsöltem, be is gyulladt, nem haboztam, vállaltam a műtétet, amit nem bántam meg, mert azóta nem fáj!
Ha meg hánysz is nem tudsz enni mikor fáj, a babád sem kap elegendő tápanyagot, és gyógyszert sem vehetsz be, mert terhesen árt a babának!
Szóval terhesség előtt orvosolni kell a problémát!
Szia!
Sajnos nekem is vannak vele gondjaim. Viszont csak úgy kivetetni nem lehet. Nálam nincsen kő, de nagyon oda kell figyelnem arra mit eszem, mert akkor rettentően be tudok görcsölni és rosszul vagyok.
Terhesség alatt erre most még jobban oda kell figyelnem, mert most talán még érzékenyebb. Eddig sajnos egyszer már sikerült begörcsölnöm. Ha betartom a testem által diktált játékszabályokat akkor viszont nincsen gond.
25 hkm.
Hát ez nem tul biztató.
Olyan érdekelnehogy mondta valaki,hogy az első gyerek ki hozza a betegséget ,a második elviszi.Tudna erröl valaki valamit mondani.Szülés után jött elő a probléma.
Én soha nem tudtam h lenne e vele gond, de az első négy hónapban végig epét hánytam, sőt kórházban is voltam vele, infúzióztak! De ahogy megmozdult azóta egyáltalán semmi ilyen bajom nincsen:)
22 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!