Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kinek hány kb. hány mp alatt...

Kinek hány kb. hány mp alatt találták meg hasi ultrahangon a babát terhesség megállapításkor?

Figyelt kérdés
2012. máj. 19. 15:17
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
A megállapításakor hüvelyit szoktak csinálni, tudod akkor még pici a baba nagyon és azzal sokkal jobban látszik! Úgy rögtön megvan!
2012. máj. 19. 15:22
 2/12 anonim ***** válasza:
5+6 hetesen voltam eloszor,nagyon kellett pofonnal,ezért hasit csináltak. Nagyon hatrahajlo a méhem, de kb 5mp alatt megtalálták:) 3mm volt és volt mar szivpulzalas.
2012. máj. 19. 15:40
 3/12 A kérdező kommentje:

1: Én úgy tudom, hogy hüvelyit csak akkor használnak, ha nem olyan jó a gép és a nő hasán van felesleg, ami miatt nehezebben látni.

2: Akkor te vagy a példa az előzőhöz. :)

2012. máj. 19. 15:55
 4/12 anonim ***** válasza:

Nekem volt olyan f@sz az orvos, akihez mentem, mikor pozitív tesztem volt, hogy hasi UH-t csinált 4 hetesen, majd közölte, hogy nem vagyok terhes...

A fogadott orvosom a 16. hétig hüvelyi UH-n keresztül nézte, csak után hasin. Evileg így szokás.

2012. máj. 19. 16:15
 5/12 anonim ***** válasza:

Nálunk és szerintem már nagyon nagyon sok helyen hüvelyit csinálnak alkattól függetlenül a 12 hétig. Sokkal pontosabb mint a hasi Uh.

Amúgy nekem is megvolt úgy 5 mp alatt hüvelyivel.

30hkm

2012. máj. 19. 16:15
 6/12 anonim ***** válasza:

Első vagyok és ha a 48 kilómmal a 172 centimmel felesleget gondolsz a hasamon, tévedsz :-) az orvosomnál nagyon jó UH van, 4Dtől kezdve mindent tud, már 12 hetesen látta a nemét (jól).

Hidd el, az a szokás, hogy az első 12 hétben hüvelyit csinálnak, sokkal pontosabb.

2012. máj. 19. 17:22
 7/12 A kérdező kommentje:
Értem, hogy sok helyen így szokták, de nem mindenhol. És nem véletlenül tettem fel így a kérdést. Vannak sokan, akiknek hasi uh-t használnak.
2012. máj. 19. 17:35
 8/12 anonim ***** válasza:
en vekony vagyok es megis 8 hetesen mikor megallapitottak a tehesseget huvelyit csinaltak. szerintem hasival is siman latszott volna.
2012. máj. 19. 17:58
 9/12 anonim ***** válasza:

Na itt az ellentábor, én 6 hetesen mentem és hasi ultrahangot csinált a doki, mert ebben az országban, ahol élek NEM CSINÁLNAK/NEM ISMERIK a hüvelyi UH-t. kb kettő darab másodpercbe került, mire megtalálta a zsákocskát, benne a fél rizsszemnyi pindúrpandúrt, pedig ez a gép csak 2D-ül tud. Ráadásul vannak plusz kilóim, úgy kb 15...

Szívhangot nem hallgattunk, mert hülye votl hozzá a pasi, mert nem szokott terhességeket megállapítani a kütyüjével, csak apósom volt o.társa volt, úgyhogy ingyen megcsinálta nekünk. A 12. heti UH-t már szakavatott UH-s csinálta, de még mindig hasit, és ez így is marad.

Szép babavárást!

2012. máj. 19. 18:32
 10/12 anonim ***** válasza:
Nekem volt egy kis hasi felesleg, hasi UHn mégis megtalálta a picit rögtön. Akkor volt 9 hetes és 2,5 cm. Már volt szívhangja.
2012. máj. 19. 19:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!