Egy terhesség megállapításkor a HASI ULTRAHANGOZÁS mennyi ideig tart? Mennyi idő mire megtalálja, látja az embriót?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 25. 09:16
2/13 anonim válasza:
Nekem úgy egy percen belül megvolt. Ez a hatodik héten történt.
3/13 anonim válasza:
nekem mind 3 gyerek látszott egyből, egyszer végig húzta a hasam alján az uh fejet, és már látta is . 5-6 hetesen mentem először
4/13 anonim válasza:
Kb. 5 mp volt, és láttuk, 5+5 hetesen, élő embriót, szikhólyagot, petezsákot, mindent.
37 hetes km
5/13 anonim válasza:
nekem kb 1 perc volt,mire megtalálta.:) 6 hetesen voltam ultrahangon
6/13 anonim válasza:
Szia,
attól függ,hogy:
-milyen helyzetű a méhed(pl.hátrahajlónál nehezebb)
-mennyire van tele a hólyagod(hasihoz az elején kell,hogy tele legyen)
-a belek mennyire telítettek(bocs,ez kicsit gusztustalan,de kitakarhatja a képet,főleg hátrahajló méhnél)
ezek a saját tapaszalataim,nekem elég sokat kotorászott a doki:)
7/13 A kérdező kommentje:
Akkor szerintetek nálam elég volt, hogy kb. egy percig nézett, de azt mondta nem vagyok terhes. Elvileg 10 hetes lettem volna akkor. Teszt nem lett pozitív, csak a menstruációm volt furcsa mostanában.
2012. ápr. 25. 17:01
8/13 anonim válasza:
16 millió ilyen kérdésed volt az utóbbi hetekben. Nem vagy terhes.
9/13 A kérdező kommentje:
Az utolsó menstruációm gyengébb volt, de több mint 2 hónapja sokszor kell pisilnem. Ezért nemrég voltam dokinál és kb. egy percig nézte hasin, majd mondta, hogy nincs semmi. Amikor ott voltam, akkor számításaim szerint 12 hetesnek kellett volna lennem, kevesebbnek biztos nem.
2012. ápr. 25. 17:05
10/13 anonim válasza:
Egy 12 hetes terhességet már nem kell keresgélni az már egy kész emberke kb. 5-7 cm kiadásban.
Fogadd el, hogy nem vagy terhes. Biztos nehéz, de ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!