Ha két hónapban is 7 napig véreztem, akkor nem lehetek terhes? Valaki tapasztalt ilyet terhesség alatt?
Figyelt kérdés
2012. máj. 19. 11:04
1/8 anonim válasza:
99% higy nem vagy terhes. Ha meg még a teszt is negatív, akkor 100%
2/8 anonim válasza:
Hallottam már olyanról, aki elment nőgyógyászhoz, és ott világosították fel, hogy 4 hónapos terhes, pedig minden hónapban menstruált..De a teszttel biztosra mehetsz szerintem.
3/8 anonim válasza:
Az a baj, hogy mindenki csak hallotta, hogy ilyen létezik. Terhesség alatt nem lehetséges a menstruáció, mert akkor nincs terhesség. Vérzés lehet terhesség alatt, de az eltér a menstruációtól, mert nem az. Ha valaki úgy vérezne a terhesség 4. hónapján, mint amikor menstruál, akkor már rég elvetélt volna.
4/8 anonim válasza:
Lehet nem mondott igazat az ismerősöm, első kézből "hallottam" az ő verzióját az ő szájából, hogy menstruált terhesség alatt, előtte én sem hittem az ilyen "mende-mondáknak". Azért is írtam le, mert ha reménykedik a kérdést feltevője, akkor talán valami reménye lehet még.
5/8 anonim válasza:
nekem is 7 napig szokott meglenni
6/8 A kérdező kommentje:
És terhes vagy? :D
2012. máj. 21. 14:03
8/8 anonim válasza:
csinálj tesztet és megtudod. Am nekem 2 baba is van a környezetemben mensivel. Az egyik csak azért ment el a dokihoz, mert viszketett és ott tudta meg, hogy 10 hetes a baba, annyira kétségbeesett, hogy még az abortusos papírokat is kiíratta... a kiscsaj már 2,5 éves és nagy dumás lett :D a másik ismerősöm szintén valami megfázás gyanúval ment el, neki 3 x is volt vérzése, másfél hónapja van még a szülésig :) egyiknél sem volt más tünet, sőt az első az még bulizott is. úgyhogy van ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!