Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogy lehet hogy reggelente 48...

Hogy lehet hogy reggelente 48 kiló vagyok esténként pedig 50? 13hetes terhes vagyok. A többi lent

Figyelt kérdés
Amikor reggel megmerem magam 48kilót mutat a mérleg.este viszont 50et.most akkor hány kiló vagyok,,,?melyiket kell figyelem venni?ti is voltatok így?

2012. máj. 14. 09:01
 1/6 anonim ***** válasza:

Azért, mert napközben eszel és benned van a kaja meg a többi vele járó(gázok stb)Azon felül számít a ruha is ami rajtad van.mérd magad mindig ugyanabban az időben, pl reggel és ruha nélkül.az reális lesz.

23hkm

2012. máj. 14. 09:12
 2/6 anonim ***** válasza:

Igen, ahigy előttem írták, reggel mindig soványabb az ember:)

Sőt, ha kaki előtt és után méréd magad, akkor is mást mutat.

2012. máj. 14. 09:15
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm. De akkor most melyik az igazi súlyom? a reggeli vagy az esti?
2012. máj. 14. 09:33
 4/6 anonim ***** válasza:
hát a reggeli!!!!!!!!!
2012. máj. 14. 10:03
 5/6 A kérdező kommentje:
akkor ezek szerint csak 1 kilót híztam :-)
2012. máj. 14. 10:09
 6/6 mizuzizu92 ***** válasza:

hm igen én nem tudom bemagyarázni a dolgokat a védőnőnek nagykabátban cipőben frissen kajálva mért meg és nyilván nem vont le semmit így olyan mintha tonnát híztam volna :D igy itthon méregetem magam reggelente és a védőnőtől meg hallgatom a többit :D

üdv:27hkm

2012. máj. 14. 13:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!