Második terhességem után fogytam le vékonyra,előtte mindig 63-65 kiló voltam.
2011. nov. 9. 07:48
1/8 anonim válasza:
Hát még számíthatsz szerintem kb 5-7 kilóra.Mivel már voltál terhes tudhatod, hogy az utolsó hónapban még sok fel szalad...sajnos...Én is így jártam ahogy te és a vége 22kiló plusz lett.
2011. nov. 9. 08:37
2/8 anonim válasza:
Átlagosan 12 kg-ra mondják,hogy annyi pont jó,te most tartasz 15 kg plusznál.A 36. hétig még hízik a kismama,de aztán kezdenek visszafogyni.Legalábbis én most így vagyok,és a védőnő is azt mondta,hogy szinte minden kismamánál fogyást mért az utolsó hetekben.Számíthatsz még kb +3 kg-ra,de szerintem azt vissza is fogyod szülésig.
Én 8 kg-ot szedtem fel a 36.hétig és most 2 nap múlva töltöm a 40 hetet,és 3 kg-ot fogytam.Szép babavárást!
2011. nov. 9. 10:15
3/8 anonim válasza:
38hetes vagyok és 14kg-nál tartok,a 32-ik héttől csak 3 kg jött fel mostanig,és már nem hízok,igaz én az elején ettem többet kb a 16.ik hétig farkas éhes voltam most már csak 3szor eszek és keveset tegnap este nem is vacsoráztam,nincs étvágyam vitamint szedem, a babát 3,2kg.-ra becsülték.
2011. nov. 9. 12:07
4/8 anonim válasza:
Én 30 hetes vagyok mos és már 15 nél járok a doki azt mondta nem gond, mindenkinél más egyébként is nagyon hízékony voltam most már nem nagyon figyelek oda,h mit eszek meg persze nem is mozgok annyit ìgy könnyen felszaladnak a kilók de nem érdekel csak a baba egészsége!amíg nem szól a doki addig nem aggódom!
2011. nov. 9. 12:32
5/8 anonim válasza:
Én is 32hetes vagyok és 61kg-ról 74kg-ra híztam eddig, úgyhogy kb ugyanott vagyunk.. De észrevettem, hogy a 28.hétig jött fel rám hirtelen a súlytöbblet, azóta heti fél kg jön rám, meg érzem is hogy csökkent az étvágyam, teltnek érzem a gyomrom, úgyhogy nem aggódok azon, hogy esetleg plusz 20kg-al fejezem, mert nálam a java 2.trimeszterben jött.
2011. nov. 9. 12:52
6/8 anonim válasza:
Nyugi.
En az elejen hiztam sokat,az elso 10 kilot 6 honapos koromig. Utana meg feljott 5. Majd a szoptatassal lement az osszes, plusz meg 5 kilo. Most vagyok 52, sosem voltam meg ilyen csinos:)
2011. nov. 9. 12:56
7/8 A kérdező kommentje:
Ezért is kérdeztem,mert az első terhességem csak 36 hétig tartott,koraszülött volt.Most én is azt vettem észre,hogy lelassult a hízás,meg próbálok odafigyelni.
2011. nov. 9. 13:23
8/8 anonim válasza:
Én az első kettővel híztam 22kg.
Most vagyok a harmadikkal a 36. hétben és 14kg van csak rajtam.
mondjuk én szerencsés alkatnak monhatom magam mert eddig mind a kettő után kb 3hónappal visszanyertem majdnem az eredetiformámat.
Szerintem ha nem érzed magad tőle rosszul akkor semmi gond vele!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!