31 hetes terhes vagyok,6 kg-t híztam eddig, ha megszületik a kisfiam hány kg megy le a szülés után a kórházban? Odafigyelek a táplálkozásomra! Mennyit hízhatok még a maradék idő alatt?
Szia!
Nekem a végén ugrottak meg a kilók :( Pedig sok helyen azt írták, ilyenkor már nem sok jön fel. Heti 1 kiló jött fel a 32-33. héttől! Persze ennek egy része víz volt, de akkor is. Még jó, hogy megszültem a 38. héten :D (76 kiló voltam akkor.) 12 jött fel kb, ebből 6 lement, mire kijöttünk a kórházból (2800 g volt a baba), majd további 3 lement talán 1 hónap alatt. Az utolsó 3 nem mozdult, de nem is érdekelt, egy idő után nem is értem rá vele foglalkozni a gyerek mellett :) Mivel egy örökmozgó gyerekem van, amikor elkezdett mászni, állni, lement a maradék is meg további 4-5 kiló. Kevesebb voltam már, mint 8. osztályos koromban... Pedig semmit se csináltam, csak nem nagyon értem rá enni, meg szaladtam utána. Szóval annyira ne aggódj a kilók miatt! A második terhességet most 58-59 kilóval kezdtem csak és 177 cm vagyok.
ja: és még hizhatsz nyugodtan. úgy látom egy kicsit görcsös vagy ebben a témában. most az egészségetek a legfontosabb, nem pedig a darázsderék a terhesség utánra. le fog az menni,ha most föl is jön pár kiló. a szervezetnek a szoptatásra is fel kell készülnie, ezért 2-3 kiló zsir is ajánlott.
de ha nagyon ragaszkodsz a számokhoz, itt egy kicsit viszonyithatsz:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!