Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 76kgról indultam és most...

76kgról indultam és most vagyok 33. héten 85,5kg. Ez sok szerintetek?

Figyelt kérdés
2010. jún. 3. 11:55
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Szerintem nem.
2010. jún. 3. 11:56
 2/13 anonim ***** válasza:
Ez szerintem ideális. Én is 33 hetes vagyok, 62-ről 71-re gyarapodtam, lényegében annyit, mint Te, de most kezd el igazán növekedni a babaci:)
2010. jún. 3. 11:57
 3/13 anonim ***** válasza:
Szerintem sem, de miért kérdezed?
2010. jún. 3. 11:58
 4/13 anonim ***** válasza:
Szűk 10 kiló? Miért lenne sok?!
2010. jún. 3. 11:59
 5/13 anonim ***** válasza:
Nem sok egyáltalán.Én már 8 kilót felszedtem, pedig még csak 24 hetesek vagyunk, és nem eszek sokkal többet, mint azelőtt.Én az Elevitre gyanakszom.Szerintem nemcsak a babát gyarapítja, úgyhogy innentől kezdve csak 2 naponta fogom bevenni.Igaz, én 50 kg-ról indultam, elég vékon yvoltam, és volt mit bepótolnom.A védőnő szerint havi 2 kg hízás még normális, úgyhogy a te hízásod a tökéletes kategória.
2010. jún. 3. 12:01
 6/13 anonim ***** válasza:
Szia! Én 77 kilóval kezdtem és most vagyok 85,5. A kórházban kifogtam azt az orvost, aki a legjobban harap a hízásért, de még ő is azt mondta, hogy ez tökéletes ilyen kezdősúllyal és szerinte az álom 10kg-on belül tudunk maradni. Egyébként én is Elevitet szedek kezdetektől, ahhoz képest szerintem egyáltalán nem befolyásolta a gyarapodásomat. 35 hetes kismama
2010. jún. 3. 12:08
 7/13 anonim ***** válasza:
szerintem egyáltalán nem sok!Én még csak a 20.hétnél tartok és máris rajtam van 5 kg! 13.hétig nem híztam, de azóta csak úgy szaladnak fel a kilók :-(
2010. jún. 3. 12:51
 8/13 anonim ***** válasza:

Ez egyáltalán nem sok.19 hetes vagyok 45 kilóról indultam és most 57 kiló vagyok.Na ez sok mert még a felénél sem járok!Azt mondta a védőnő hogy ne szedjem minden nap az elevitet mert valószínüleg attól vagyok állandóan éhes.Azóta 2-3 naponta szedem.De nem a felszedett kilók számítanak hanem az egésséges baba és a jó közérzet.Amúgy te még 10 kilót sem szedtél fel és 10-12 a normális és ennek nagy része a szüléskor lemegy és ha tudsz majd szoptatni az is segít visszaállítani atestsújt!Ha aggódsz az alakod miatt menj terehstornázni az is segít!

Boldog babavárást könnyű szülést 19h km

2010. jún. 3. 13:48
 9/13 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem sok! Élvezd nyugodtan a kismama-létet;)

20hkm

2010. jún. 3. 14:31
 10/13 anonim ***** válasza:
Én 86-al kezdtem, most 33 hetesen 102 kg vagyok, de még nem szolt érte senkii, ez is csak a hasamon meg a combomon van, ésa ebböl 10 kb az elsö 4 honapban jött fel.
2010. jún. 3. 14:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!