76kgról indultam és most vagyok 33. héten 85,5kg. Ez sok szerintetek?
Figyelt kérdés
2010. jún. 3. 11:55
2/13 anonim válasza:
Ez szerintem ideális. Én is 33 hetes vagyok, 62-ről 71-re gyarapodtam, lényegében annyit, mint Te, de most kezd el igazán növekedni a babaci:)
3/13 anonim válasza:
Szerintem sem, de miért kérdezed?
5/13 anonim válasza:
Nem sok egyáltalán.Én már 8 kilót felszedtem, pedig még csak 24 hetesek vagyunk, és nem eszek sokkal többet, mint azelőtt.Én az Elevitre gyanakszom.Szerintem nemcsak a babát gyarapítja, úgyhogy innentől kezdve csak 2 naponta fogom bevenni.Igaz, én 50 kg-ról indultam, elég vékon yvoltam, és volt mit bepótolnom.A védőnő szerint havi 2 kg hízás még normális, úgyhogy a te hízásod a tökéletes kategória.
6/13 anonim válasza:
Szia! Én 77 kilóval kezdtem és most vagyok 85,5. A kórházban kifogtam azt az orvost, aki a legjobban harap a hízásért, de még ő is azt mondta, hogy ez tökéletes ilyen kezdősúllyal és szerinte az álom 10kg-on belül tudunk maradni. Egyébként én is Elevitet szedek kezdetektől, ahhoz képest szerintem egyáltalán nem befolyásolta a gyarapodásomat. 35 hetes kismama
7/13 anonim válasza:
szerintem egyáltalán nem sok!Én még csak a 20.hétnél tartok és máris rajtam van 5 kg! 13.hétig nem híztam, de azóta csak úgy szaladnak fel a kilók :-(
8/13 anonim válasza:
Ez egyáltalán nem sok.19 hetes vagyok 45 kilóról indultam és most 57 kiló vagyok.Na ez sok mert még a felénél sem járok!Azt mondta a védőnő hogy ne szedjem minden nap az elevitet mert valószínüleg attól vagyok állandóan éhes.Azóta 2-3 naponta szedem.De nem a felszedett kilók számítanak hanem az egésséges baba és a jó közérzet.Amúgy te még 10 kilót sem szedtél fel és 10-12 a normális és ennek nagy része a szüléskor lemegy és ha tudsz majd szoptatni az is segít visszaállítani atestsújt!Ha aggódsz az alakod miatt menj terehstornázni az is segít!
Boldog babavárást könnyű szülést 19h km
9/13 anonim válasza:
Egyáltalán nem sok! Élvezd nyugodtan a kismama-létet;)
20hkm
10/13 anonim válasza:
Én 86-al kezdtem, most 33 hetesen 102 kg vagyok, de még nem szolt érte senkii, ez is csak a hasamon meg a combomon van, ésa ebböl 10 kb az elsö 4 honapban jött fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!