33 hetes km vok. Miért mondják azt, hogy a terhesség végén fogynak majd a kismamák? Ha nincs rajtad tul sok viz szülés után mennyi megy le ebböl én 66kg indultam most járok 20kg-nál:
Én még soha nem hallottam, hogy valaki azt mondta, hogy a terhesség végén fogynának. Akkor jön föl a legtöbb.
Én olyan 12 kilót híztam a gyerekeimmel (ebből a felét az utolsó két hónapban és 8 kiló ment le a szülésnél. A babák 3-3,5 kilósak voltak.
Én azt olvasom mindenhol,h a terhesség végén szedik fel a legtöbbet a kismamák!
Én is a 33hetes vok,17kg eddig :( rem 20nál megállok :)
Bár én eléggé vizesedem..
A baba ált. 9kg mindennel 1ütt,aztán a víz is sokat nyomhat!
Én csak simán megnyomom, nem olyan erősen.
amúgy én is olvastam több helyen, hogy fogynak a végén a kismamik, mégpedig azért, mert nem tudsz egyszerre sokat enni és könnyen feldolgozza a szervezet.
Aki hízik, az pedig a víz miatt hízik a végén(állítólag).
Én az utolsó 5-6 hétben már nem híztam de odafigyeltem az evésre mert így is 20 kilót híztam.
A szülés után közvetlenül kb. 6 kiló ment le (3260g volt a baba), a maradék 14 meg mire a babám 3 hónapos lett. Nem voltam vizes, nekem a szoptatás segített.
7 hós anyuka
A vizesedés nálam úgy jelentkezett először,h lábfej és bokadagadás,most már a kézfejem is feszül...a látható jelek közé írhatom még,h fehéres apró pöttyös/foltos a bokámtól a térdemig és a felkaromon a bőr!
Kiváló ez ellen a reszelt zeller-alma sali!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!