Ez alkati. Vki a végén hízik, vki egyenletesen. Ne egyél sósat meg szénhidrátot.
2010. ápr. 20. 10:09
2/16 anonim válasza:
Szia!
Én is 56kg-ról indultam, majd 85kg-mal mentem szülni. Most 15 hónapos a fiam, 55 kg vagyok.
Teljesen alkati kérdés szerintem, mivel én nem diétáztam, nem sportoltam, mégis újra a régi vagyok, 40 évesen 4 gyerek után.
2010. ápr. 20. 10:19
3/16 anonim válasza:
hello, bár én nagyobb súlyról indultam,a 30hétig én is olyan 7-8kg-ot hiztam. most vagyok 36+5, és tartok 10nél.sztem a normálnak mondott 12kg-ban mind2en benne leszünk:D
Bőven jó a 8 kilo eddig.14 a normális a 40.hétig.Én 36 hetes vagyok,és most tartok 21 kilonál,szóval inkább ez a durva...
2010. ápr. 20. 11:00
6/16 anonim válasza:
Teljesen jó a +8 kg. Én 30 hetesen +11 kg-nál jártam, erre mondta a védőnő és az orvos is, hogy jó. De azért ne egyek túl sok édességet, mert a végére meg kellene állítania a +15-nek.
Azt, hogy konkrétan Nálad mennyi lesz a vége, senki nem fogja tudni megmondani :) Mindenki másképpen szedi fel a kilokat. Van aki az elején sokat, más a végén sokat. Van aki meg teljesen egyenletesen. Alkati kérdés.
De nem kell azért annyira sokat foglalkozni a súllyal, nem az az elsődleges most.
Boldog babavárást!
32 hetes kismama
2010. ápr. 20. 12:28
7/16 anonim válasza:
Én ma kezdtem a 30. hetet és én is 8 kg-nál tartok. 57-ről indultam. Ez nagyon is ideális, nyugi. Én is kiváncsi vagyok hogy mennyi fog még felmenni. Előzőeknél 13-at szedtem fel. Szerintem most is lesz annyi.
2010. ápr. 20. 14:23
8/16 anonim válasza:
Szia! Én is 56-ról indultam, és ha jól emlékszem akkor a 30. hétig 7 kg jött fel, most a 40. héten járok és 11 kg plussz van rajtam. Szerintem nálad sem lesz több, bár ez tényleg nagyon változó!
2010. ápr. 20. 20:00
9/16 anonim válasza:
Nekem a végén sem ugrott meg. Összesen hat kilót híztam a kilenc hónap alatt, mert a cukorbetegség miatt diétáznom kellett, de a babám mégis három kiló lett. Egyszerűen én fogytam le, ő szépen fejlődött. Nem törvényszerű, hogy az utolsó hónapban nagyon sokat hízz! Lehet, hogy 10 kilónál nem is lesz több. Esetleg a szénhidrátokra (cukor, liszt) figyelj jobban, ha félsz a sok hízástól.
2010. ápr. 22. 10:11
10/16 anonim válasza:
Szia én 26h vagyok,eddig 6kg hiztam:)De ez szerintem változó ki mennyt hizik!Most várom a 3. babánkat,és a másik kettővel összesen 15 kg hiztam!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!