Sok a 4-5kg hízás 15 hetesen? Bővebben lent
Igazabol nem keves, meg az sem lenne gond, ha eddig nem jott volna fel semmi, vagy csak 1-2 kg.
De amiert nekem picit soknak tunik: ha jol ertem az elejen fogytal, tehat nem a terhesseg elejetol jott aranyosan ez a 4-5 kg, hanem csupan az elmult nehany hetben? Azaz, ha a jelenlegi hizasi utemedet nezzuk, akkor szinte egy hetre jut egy kilo?
Csak azert mondom, hogy ez nem keves, mertha valamilyen oknal fogva ez igy folytatodna, akkor 20. hetre mar a 9-10 kilod is meglenne es igazabol meg csak utana jonne az a resz, amikor valoban szamitani lehet a hizasra.
Szoval most meg boven idoben vagy, szerintem gondold at, hogy az elmult hetekben mit csinaltal maskepp a nem terhes korszakodhoz kepest, nem-e eszel tobb kenyeret, tobb nasit, stb es kicsit fogd vissza, ha tudod.
Igen, ez így elég sok, és a java majd csak most jön, úgyhogy vigyázz. Próbálj nagyon odafigyelni az étkezésre, persze nem kell fogyókúrázni, de ne legyen mindennapos a csoki, chips, stb.
Sokat segít, ha minden étkezés előtt megiszol egy pohár vizet, amúgy is kell ilyenkor a sok folyadék, és ha már benne van a gyomrodban egy pohár víz, kevesebb kaja fér bele :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!