Normál TSH mellett hízás? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Mivel a pm alulműködés szinte valamennyi tünetét (hízás, fáradékonyság, libidó-csökkenés, alacsony testhőmérséklet) produkálom, elmentem egy vérvételre, ahol a TSH-m 3,04 lett, ami elvileg referencia-tartományon belüli.
Ennek ellenére azt érzem, hogy a víztől is hízom. Egy szelet teljes kiőrlésű kenyér, kávé cukor nélkül, valami light-os ebéd, emelett zöldség, gyümölcs, natúr joghurt, és minimum 2X2 óra babakocsival....
Van valaki, aki hasonló cipőben jár? Mi lehet a gond?
2011. ápr. 2. 16:55
1/3 anonim válasza:
a 3.04 az alsó határérték, erre a dokim már írt fel gyógyszert a férjemnek, mert nagyon kövér is volt és nem fogyott. Nekem ennél sokkal jobb volt az eredményem, de az alsó tartományban és szintén kaptam rásegítő gyógyszert.ez alacsony.3,00 az alsó határ.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Az én laborleletemet 4.00 volt megjelölve határértékként. Mindenestre akkor utána járok a dolognak.
2011. ápr. 3. 14:12
3/3 anonim válasza:
A TSH amúgy sem elég önmagában, ha egyéb panaszok vannak, akkor egy alaposabb belgyógyászati vagy endokrinológia vizsgálat szükséges, ahol a többi hormont is nézik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!