Milyen ételek tartalmazzák a legtöbb kalóriát, melyek mellett biztos a hízás?
Figyelt kérdés
165 cm vagyok és 50-52 kg. Kevesellem. Nincs nagy mellem (75/A :S:S) és ez nagyon feszélyez. Van barátom ő azt mondja neki így pont jó. Nekem akkor sem. :S
Milyen nagy kalóriatartalmú ételek fogyasztásától lehet könnyen hízni? (hozzáteszem,hogy gyors az agyagcserém.Van rá így esély?:S?)
Köszönöm a válaszokat.
L/18
2010. febr. 24. 20:07
1/5 anonim válasza:
Rengeteg fehér kenyér nutellával az tuti recept! Meg minden féle péksüti!
3/5 anonim válasza:
Az elsönek: ez eléggé tévedés. Ha valaki nem hajlamos a hizásra, akkor iába eszik ilyeneket. A fiaim már évek óta azin erölködnek, hogy kicsit hizzanak, kicsi gyerekkkoruk óta szivesen esznek édességeket is. Most már több éve naponta legalább egy kiló fehér kenyeret esznek, rengeteg édességet, csokit - egy tábla legalább, nutellát, mogyoróvajat, szalonnát, rengeteg majonézt a szalámik alá - és nem hiznak semmit.
4/5 anonim válasza:
Most komolyan! Ha ilyeneket eszel, lehet h. nem hízol, de a belső szerveid komolyan elzsírosodnak, és megrövidíted az életed, miközben fölöslegesen szenvedsz. Ha kiegyensúlyozottan táplálkozol, néha méregtelenítesz, akkor a tested megtalálja a saját súlyát, amire beáll. Egyébként nem láttam még mellre hízó nőt. Max. megnyúlik idővel. :(
Mellnagyobbításra vagy fejben vagy szilikonnal van mód. ;)
5/5 anonim válasza:
...Én is küzdök, mert nehezen hízom, de nagyon könnyen fogyok, mert nagyon gyors az emésztésem. Ha nem a megszokott "mega" (egy átlag emberhez képest) adagomat eszem már fogyok is. Egészségesen étkezem, de mostanában nem kevés csokit is fogyasztok és még emellett is,ha nincs meg a mega adagom sec-pec fogyok. Szóval alkati kérdés. Rajtam minden "keresztül megy", emiatt azonban a vitaminokból is sokkal kevesebb szívódik fel, mint egy átlag embernek. Ezzel én sem nagyon tudok mit kezdeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!