Mondanátok olyan alkoholokat amiktől jól be lehet rúgni de a lehető legkevesebb kalóriát és cukrot tartalmazzák?
*facepalm*
ugye tudod, hogy az alkohol maga is kalória?:D
Ember, ez a 22-es csapdája;)
be akarsz rúgni: sok alkohol kell.
de nem akarsz sok kalóriát fogyasztani: ergo kevés alkoholt ihatnál csak: nem tudnál berúgni.
Egyébként miért kell elázni? Az olyan szánalmas. A spicchez nem kell sokat inni és kevés kalóriát viszel be...
Én is a száraz vörösborra szavazok :)
Amúgy meg van egy kis táblázatom, ha érdekel XD
kcal/100g pia (kb értékek):
Gin 250
Száraz martini 115
Édes martini 145
Száraz pezsgő 60
Édes pezsgő 80
Száraz bor 60
Tokaji aszú 250
Sör 40
Vodka 225
Whisky 230
Hubertus 360
Unicum 325
Mielőtt valaki beleköt, nem tudom melyikből mennyi a 100 g, és nyilvánvaló, hogy a sört nem olyan mennyiségben iszod, mint az unicumot. Csak pont mostanában láttam ezeket egy cukorbetegeknek való könyvecskében, és gondoltam nem árt tudni.
Egyébként függetlenül attól, hogy mit iszol, minél kevesebbet eszel mellé, annál könnyebben berúgsz. Szóval ha amúgy is diétázol, és nem akarod kihagyni a kedvenc piádat, akkor hagyd ki helyette a vacsit XD
Bár személy szerint én inkább a vacsira szavazok, mint a lerészegedésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!