30 hetes terhesen 8 kg hízás jónak mondható? 56kg-ról indultam. Mennyi lesz szerintetek a vége?
Figyelt kérdés
Köszönöm a válaszokat! 30+4 hetes kismami2010. ápr. 20. 09:54
11/16 anonim válasza:
Én ugyan nem vagyok terhes, de fogyózom, pont azért, hogy ne hízzak el nagyon, 70 vagyok, 63-nak kéne lennem, szerintem nagyon fontos, hogy figyeljünk a megfelelő táplálkozásra és a mozgásra is, nem kell szénhidrát, sem só, cukor sem, van az élelmiszerekben. Elkerülhető a terhességi magas vérnyomás és a cukorbetegség is. A 8 kiló teljesen normális, általában 8-15 kiló a megfelelő ahogy olvasgatom.
12/16 anonim válasza:
Szia! Én 37 hetesen tartok 8 kg-nál Szerintem a tied is nagyon jó. Bár én épp ma akadtam ki a védőnőmtől, aki azt mondta, hogy sokat híztam.
13/16 anonim válasza:
Most vagyok 20 hetes s csak 4,5 kg-t híztam:)
Annyit mondtak hogy ha minden hónapban csak 1 kg-t hízok az is jó mert pont a babára hízok, szerintem ne aggodj miatta jó az a 8 kiló:)
14/16 anonim válasza:
Én 60kg-ról indultam és már 74 kg vagyok!Ne törődj a súlyoddal,mert ez alkati!Figyelj arra,hogy minden jó legyen a babádnak!Majd szülés után vissza megy idővel a súlyod!29 hetes kismama!:)
15/16 anonim válasza:
Én 53 kg-mal kezdtem,most 68 vagyok!Tehát +15kg!!!
38hetes terhes
16/16 anonim válasza:
Szia! Bár én már megszültem, de én a 40. hét végére 21 kg-val voltam nehezebb. Bár ennek java része a harmadik trimeszterben jött fel és mind víz volt. Arra ügyelj tényleg ne egyél sósan.
Én 64 kg-val kezdtem és 85 kg-val mentem be.És végig sótlan diétán voltam szülés után a kórházban.
Amúgy meg tényleg alkat függő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!