76kgról indultam és most vagyok 33. héten 85,5kg. Ez sok szerintetek?
Figyelt kérdés
2010. jún. 3. 11:55
11/13 anonim válasza:
Szerintem tök hülyeség a kilókat számolni. Én a 28. hétig 7 kg-ot szedtem fel. Azóta eltelt 6 hét és újabb 7 kiló. Tehát most 14 kilónál tartok, ami első hallásra soknak hangzik, pedig eloszlik rajtam és abszolút fel sem tűnik, a vérnyomásom is rendben, a cukrom is és az eredményeink is jók. Szerintem nem az a lényeg mennyit hízol, hanem az hogy egészségesek legyetek a picivel. Én amúgy a csíkosodástól és a bőr repedéstől jobban tartottam, mint a hízástól, de szerencsére az sem alakult ki, kenegettem végig.
12/13 anonim válasza:
szerintem sem sok.én is 33 hetes vagyok 57ről indultam most vagyok 65..de nekem sok de ez az én hülyeségem:)ugyhogy nyugi!!:)
13/13 anonim válasza:
Szerintem nem. Én az utolsó tanácsadáson (25 hetesen) elméletileg +11 kilónál jártam. (Ez lassan 4 hete volt,azóta nem tudom,nem szoktam mérni a súlyom idehaza). :) Az orvos szerint aki tanácsadásra jönni szokott sok,de minden kismamát a súlya miatt csesztet. Egyébként én alapból 70 kilóról indultam (eredeti súlyom mindig 75-76 kiló körül volt,csak volt egy stresszesebb időszak és e miatt fogytam). Nem vagyok kívánós,nem eszek többet mint előtte. Csak most valahogy jobban fognak a kilók. Sebaj,majd lemegy. Nem fogok ezen görcsölni,az a lényeg,hogy a Manónk egészséges legyen. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!