Normális, ha 9 hetes terhesen már 3 kilót híztam? Normál testalkatom van,55 kilóról indultam, és 166 cm vagyok.
Elméletileg már "kisterhesen" is van a szervezetnek folyadékvisszatartása, és megindult a méh fejlődése, egyre több a vér is a szervezetedben. Szóval azt mondanám, hogy nem kóros.
De ha havonta 3 kilót hízol a terhességed végéig, az már az lesz.
szerintem még így az elején nem olyan vészes.ha sokat fogol továbbra is hízni akkor max diétára fognak.
de gondolom nem zabálsz be mindent amit csak meglátsz? :)
ha valami jól esik edd meg nyugodtan.
mondjuk én 4 és fél hónapig csak 2 kg híztam.na de utána bepótoltam!!!53 kg-val kezdtem a terhességet (159 cm vagyok) és 73 kg-val mentem szülni .
24N
nem sok az a napi 5 evés.
annyit tehetsz hogy nem vásárolsz be sok nyalánkságot csak mindig keveset.
nehéz megállni,tudom mert én is édességbe voltam bele bolondulva.egy tábla mogyoróscsoki egyszerre kb 5perc alatt,4-5 karaj szilvalekváros kenyér fél óra alatt,3-4 szelet (cukrászdai)süti egyszerre,pedig most meg előtte se bírok megenni max 2
szóval én is tudtam nagyon durva lenni.
kitartás!
a második babánál tuti oda fogok figyelni a cukor bevitelre.
24N
Ez eddig nem sok, de azért vigyázni kell, nehogy eldurvuljon a helyzet. :)
Én nem édesség, inkább édes íz mániás vagyok. A savanykásabb dolgokból még hányingerem van mindig. Próbálj meg csoki stb. helyett tejbegrízt, tejberizst, mandarint, szőlőt, édes narancsot, körtét, joghurtot enni. Nálam nagy kedvenc a vajas-mézes kenyér. :)
Mivel cukrot találtak a vizeletemben, most vissza kell fognom magam teljesen. :(
Eddig a 16 hét alatt 1 kilót híztam, de én duci vagyok.
Nem kötözködni akarok, de 9 hetes terhesen kb egy hónapja tudhatsz a babáról, igazam van? :-) Ezért írtam az egy hónapot.
első voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!