19 hetes terhesen már lehet kívülről érezni a baba mozgását?
Szia!
Én most vagyok 21+4 hetes. Az én babám már 16+4 hetesen már rendesen érezhetően rugott, belül. 19 hetesen meg már az apukáját is fejen rugta. Este mindig hallgatózik apa, így esett a dolog. Nagyon vicces , mert nagyon produkálja magát apának.
Ugyhogy lehet. Ja én fürödni szoktam és 19 hetesen már láttam a hasamon, ahogyan kinyomja valamijét. Mert szoktam elnyulni a kádban.
Páromnak 23 hetesen tudtam megmutatni a mozgást. Akkor már érezhető volt számomra pár hete (18 hetesen kaptam az első kis rúgást), de el kellett kapni a pillanatot, mert még nem sokszor csinálta és nem volt olyan nagyon erős.
23 hetesen koromra viszont egyre jobban és jobban lehetett érezni őt, nem csak nekem, hanem a párom is érezte a kezével.
A lényeg, hogy nem lehetetlen 19 hetesen érezni őt.
szerintem 19 hét körül már lehetett kívülröl is.
16 hetesen éreztem ülve elöször majd ez minden napos lett, és a párom mindig nyafogott hogy nem érzi.
egyik este feküdtem, mikor fogtam a hasamat és éreztem nagyon aktívan. párom éppen játszott a gépen, és mondta hogy mindjárt, ez kb 2 perc volt és persze abba hagyta. de kb pár nap múlva megint volt. de kb 19-20 hetes lehettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!