39 hetes terhesen a baba mozgásának lassulása mitől van? Pár napja jelentősen kisebb intenzitással, lassabban mozog. Baj vagy nem?
Kedves Utolsó!
A baba mozgásának intenzitása változik,és nem a száma,ha kevés a helye!
Kedves Kérdező!
Teljesen normális,hogy keveset mozog a babád- ahogy előttem is írták,készen áll a születésre!
(nekem pár nap gyatra mozgás után született meg a lányom.)
Mielőbbi könnyű szülést és egészséges kisbabát!!!
Üdv:4,2 éves,és holnap 1 hetes lányok anyukája.
Én is 39 hetes vagyok, és kb. 2 napja nekem is lassan mozog nagyon. Mintha csak nyújtana, tornázna, de nem ficánkolna. :)
Azt mondta a szülésznő, max. 2 óránként érezni kell a mozgását, ha nem, akkor piszkáljam, és akkor menjek be, ha arra sem reagál (pl. csoki, rázogatás, kinek mi vált be). Ehhez tartom magam.
De mondjuk holnaptól már 2naponta nézik ctg-vel is, hogy mi a helyzet, sőt azt hiszem nemsokára már naponta fogják.
Külföldön vagyok, itt nincs ctg/nst-zés. De ma bementem megkérdezni, hogy minden oké-e és emiatt csináltak nst-t is és uh-t is és minden ok.
De ezt is jó tudni, hogy 2 óránként jó, ha érzem és úgy is jó, ha megpiszkálom és arra reagál, mert az bőven megvan.
Köszi mindenkinek a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!