Hízhatok attól az utolsó 2 hétben, hogy a baba hízik?
Figyelt kérdés
Mert én nem eszem máshogy, sőt alig megy le vmi a torkomon, iszim és pisilek egész nap, persze vizesedem is rendesen, de ez már régóta van. Most viszont (másfél héttel szülés előtt) 3 kiló feljött.2011. ápr. 7. 07:48
1/2 anonim válasza:
Hízhatsz,persze,mivel azt a súlyt Te is cipeled...ám ez a 3 kiló a vízvisszatartástól van.Ez nem zsírhízás.Pár nappal a szülés után már nem lesz sehol.Könnyű gyors szülést.2 gyerekes anyuka
2/2 kisnita válasza:
Én 7-et híztam az utolsó hetekben. Persze mind víz volt. Szülés után egy nappal lötyögött a lábam a papucsban, hozatni kellett be másikat a kh-ba. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!