Tippelős és véleményes. Hány kiló vagyok, mennyi idős terhes és mi az összbenyomásod, mi jut eszedbe az alakomról? 157 centi vagyok.
2011. ápr. 10. 08:47
1/14 anonim válasza:
szerintem 31 hetes vagy, kisfiú lesz.kb.:70 kg lehetsz.
csinos kismama vagy!
2 kisfiú anyuja
2/14 A kérdező kommentje:
van amit eltaláltál :) és köszi!
2011. ápr. 10. 08:55
3/14 anonim válasza:
hűű nem tudom milyen tippet mondjak, a 38 hetes hasam kisebb, akkor legyél 38 hetes,kisfiú,75kg
5/14 anonim válasza:
37 hetes, kisfiú és 66 kg. Csinos vagy.
7/14 anonim válasza:
Mi jut eszembe az alakodról??? Hogy terhes vagy.
Talán fiú, 80-85 kg 38 hetes vagy több.
8/14 anonim válasza:
38 hetes vagy,kisfiút vársz! 75-80kiló lehetsz!
9/14 anonim válasza:
hogy lenne már 80 kiló a 157 centihez????
Szerintem olyan 36 hetes terhes lehetsz kisfiúval, sokat biztos nem híztál max. 70 kiló lehetsz, jól nézel ki
10/14 anonim válasza:
Én azt mondom, hogy 60kg.
34 hetes? Nagy a hasad tudom, de nekem is ekkora, és én 34 hetes vagyok, csakazértis ezt írom.
És én kislányt mondok csakazértis! Mert nekem is ilyen formájú, de már 5 doki mondott kislányt.
Alakod arányos és várandós!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!