Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit gondoltok a következő...

Mit gondoltok a következő történetről? Megjegyzésbe írtam le.

Figyelt kérdés

A történet a következő:

2025.01.01 utolsó vérzés első napja

2025.01.12. Pozitív ovulációs teszt

2025.01.31. 3 db pozitív teszt, amiből az egyik digitális Clearblue ami 3-4 hetes várandósságot ír.

2025.02.06. Hüvelyi uh, ahol nem látnak semmit csak megvastagodott méhnyálkahártyát (9.9mm)

Menstruáció szerint aznap voltam 5+1 viszont az orvos (magán) azt mondta hogy kb. 3-4 hetes lehetek és még túl korai várandósság. (Ő erősködött, hogy menjek ilyen korán nem én akartam)

2 hét múlva kell mennem újra.

Azóta csináltam néhány naponta tesztet, mindegyik pozitív de nem igazán veszem észre, hogy erősödnének viszont nem is halványak.

Vitaminokat szedek.

Nem volt vérzés,barnázás,alhasi görcs, semmilyen fájdalom.

Melleim érzékenyebbek, de semmit mást nem érzek.

Szerintetek minden rendben csak tényleg arról van szó, hogy túl korán hívott vizsgálatra az orvosom?

ma 14:57
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Ennél szerintem többet kellett volna látnia. Vagy ő bénázik, vagy valami nem kerek.
ma 15:02
 2/12 anonim ***** válasza:
92%
Bármi lehet.
ma 15:05
 3/12 A kérdező kommentje:

Még annyi hozzátartozik, hogy nem tudtam,hogy hasi vagy hüvelyi Uh-t fog csinálni. Nem mentem el előtte pisilni. A hüvelyi Uh elején egyből mondta, hogy nagyon sok a pisi.

Lehet köze ennek ahhoz hogy esetleg nem látta rendesen?

ma 15:06
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
5 hetes terhesen még olyan túl sok látnivaló nincs...
ma 15:11
 5/12 A kérdező kommentje:
Igen, én is így gondolom.
ma 15:13
 6/12 anonim ***** válasza:
Kb 24 nap eltelt az ovutól így én nem reménykednék
ma 15:17
 7/12 anonim ***** válasza:
76%
Ennyivel az ovuláció és a pozitív tesztek után legalább egy petezsákot illik látni. Az sem túl sok látnivaló elismerem, de látnivaló. Nekem a 28 napos ciklusommal, 5. nap késésnél is azt mondták, hogy kéne látni ilyenkor már petezsákot (vérzés miatt mentem). Ha vaksi az orvosod, vagy később volt az ovud, akkor oké lehet, de normál esetben a fenti dátumokkal már kéne legyen petezsák. Miért hívott be ilyen korán? Mert ez másra így nem volt jó, csak hogy kétszer fizess ugyanazért a vizsgálatért és még azt sem tudod minden rendben van-e.
ma 15:26
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Hát nagyon gyanús, hogy nem lesz belőle baba, hacsak a doki nem nézte el. A pontos dátumokat tekintve, mivel szépen lekövetted, petezsák kellett volna legyen.

Amúgy az elején hasznos a telt hólyag, mert kiemeli kicsit a méhet és jobban látszik. Szóval azzal nem lehetett gond.

Nem tudom....én inkább rosszra számítanék, ahogy a sajátomnál...nálam nagy üres petezsák volt... vegül 7+5-nél korának megfelelő embrió lett....hát nagyon nem erre számítottam....no de nekem legalább petezsákot láttak.

Számíts a rosszra és örülj a jónak. Én ezt tudom javasolni.

Kitartás!

ma 15:35
 9/12 A kérdező kommentje:
Sajnos én is azt gondolom, hogy ez a korai időpont semmi másra nem volt jó, csak pénzlehúzásra.
ma 15:40
 10/12 A kérdező kommentje:
Az ovuláció és az orvosi vizsgálat között 3 hét 4 nap telt el.
ma 15:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!