Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miert nem mozog sose a baba...

Miert nem mozog sose a baba az ultrahangon?

Figyelt kérdés

10 hetes vagyok es ez a 3.terhessegem. Az elozo terhessegeimnel 8.hettol mindket gyerekem ossze vissza kalimpalt az ultrahangon, most meg 8-9-10heten is voltam uh-n(egyeb komplikaciok miatt, most az mindegyis) es sose mozgott a baba. Meg se mozdult. Pedig el, ver a kis szive.

Ez nem baj? Masnak is volt igy? Engem nagyon meglep

ma 19:22
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem csak pont alszik.
ma 19:33
 2/12 anonim ***** válasza:
0%
Készülj azért fel a legrosszabbra.
ma 19:52
 3/12 anonim ***** válasza:
86%
10.héten fejlődnek ki a végtagjai, szóval addig nem is tud kalimpálni. 8. héten szerintem még konkrétan mozogni se tud, 10. héten meg valószínűleg aludt.
ma 19:59
 4/12 anonim ***** válasza:
75%
Ezen szerintem ne aggódj. Nekem ez most az 5-dik terhességem, és igazából most először láttuk a férjemmel, hogy fel-alá lökdöste magát a méhemben. :D
ma 20:10
 5/12 anonim ***** válasza:
75%
Még túl kicsi. Nekem még a 12. héten sem mozogtak igazán a gyerekeim.
ma 20:18
 6/12 A kérdező kommentje:

De nekem mindket elozo terhessegemnel mar a 8.heten jart a keze laba mindkettonek, konkretan mrgvan rola pendriveon a felvetel.

Kicsit aggaszt, h ő viszont sose mozog

ma 20:53
 7/12 anonim ***** válasza:
6# 8.hèten biztos nem járt keze lába. Ne írj már hülyeségeket...a 10. Héten oké...
ma 21:06
 8/12 A kérdező kommentje:
Nem irok hulyeseget, de akkor hagyjuk:)
ma 21:19
 9/12 A kérdező kommentje:
De keress ra nyugodtan hogy nez ki 8.-9.heten egy uh, rengeteg video van fent rola gondolom
ma 21:20
 10/12 anonim ***** válasza:
Nekem is az első vizsgálatokon nem akart mozogni. Lusti volt nagyon ;) . Ismerősöm babája is ilyen volt nyugodt volt még a terhesség végén is. Semmi baja a kislánynak.
ma 21:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!