Mikortól hallható hasi ultrahangon a magzat szíve?
Voltam nov. 28-án ultrahangon, viszont nem tudtak hasi ultrahangot csinálni mert a magzat mérete szerint nem vagyok még 12 hetes, majd Dec. 6-án töltöm a 12 hetet..
Tudom sok mindentől függ.. (hasfal, méhlepény, stb)
De megesik hogy ma már lehet hallható a szívhang hasi ultrahangon?
11 hét+4napnál járok
Köszönöm szépen 🥰
Nálunk hüvelyivel 7 hetesen is hallgattuk. Hasin is hallható, sőt a 12.heti genetikain kötelező hallgatni/vizsgálni.
Jó egészséget.
Nekem a hátrahajló méhem miatt rengeteget szenvednek a hüvelyi UH-val, így az esetek többségében, végül mindig hasit csináltak, legutóbb a 6 héten, látható és hallható volt rendesen a pulzálás.
A 11. héten ritkán csinálnak már hüvelyit, az már inkább hasi ultrahang.
Én 8 hetesen voltam, akkor hasi ultrahanggal mutatta az orvos a szívhangot.
Szerintem számít az, hogy kinek milyen testalkata van. Egyszer volt egy szörnyen elhízott lány, aki már bejelentkezéskor jelezte (nem tudom miért kellett előre jeleznie), hogy neki mondták, hogy a 12. heti UH is hüvelyi UH lesz, mert neki a súlya miatt nem tudnak hasi UH-t csinálni. De őt tényleg úgy képzeljétek, mint a honey boobooban az anyuka (aki nem ismeri, tipikus durván elhízott amerikai), nem annyi, hogy kicsit duci.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!