Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 7+6 napos várandós vagyok....

7+6 napos várandós vagyok. Pár napja megszűnt a hányinger, kell aggódnom, hogy nem fejlődött tovább a baba? A 6+6 napos ultrahangon nem hallottunk szívhangot de a papírra élő embriót írt az orvos, nem mondta, hogy probléma lenne ezért is aggódom.:/

Figyelt kérdés

tegnapelőtt 14:55
 1/8 anonim ***** válasza:
96%
Nem látott pulzálást vagy csak nem tette rá a hangot? Nem mindegy. 6+6 nál már kell hogy legyen pulzálás ami hallható is
tegnapelőtt 15:04
 2/8 anonim ***** válasza:
tegnapelőtt 15:06
 3/8 A kérdező kommentje:
Pulzálást láthatott, gondolom ezért írta a papírra az élő embriót. 5+6 naposan is már élő embriót írtak a papírra, de szóban csak annyit mondott, hogy minden rendben van. De nem mondott a szívhangról semmit.
tegnapelőtt 15:15
 4/8 anonim ***** válasza:
63%
Hát ag azért nem teljesen korrekt
tegnapelőtt 15:16
 5/8 anonim ***** válasza:
25%
Ha nincs vetélés, a hcg nő, elhalt magzat esetén is. Tehát a magzatelhalásnak nincs tünete *a vetélésen kívül, de az nem minden esetben következik be). A hcg hormon idézi elő a tüneteket, a hányingert is, de a megszünése nem jelent semmi. Mert ha a hcg hormon csökkenése miatt múlnának el a tünetek, akkor nagyon görcsölnél, véreznél.
tegnapelőtt 16:15
 6/8 anonim ***** válasza:
11 hetes vagyok, még egyszer nem hallottam a kicsi szívhangját, nekem is annyi van a papíron, hogy élő embrió, de mutatták hol a szíve és hogy szépen működik. Én 9 hetesen hánytam egyszer és azóta se, van akinek teljesen tünetmentes az első trimeszter vagy nagyon ritkán van tünete. Ha doki azt mondta minden rendben van akkor minden rendben van. Nekem mindig megfelelt korának a pici, tegnap voltam uh-n mozdulatlan volt, majd “felkeltették” egy kis pocak lötyköléssel és nagyon ficánkolt :) szóval nyugi, nincs semmi baj, ha nincsenek tüneteid vagy pár napja elmúlt.
tegnapelőtt 16:18
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Ezer ilyen kérdés van itt. Ha az ott olvasott több 100 válasz nem nyugtat meg, hiába. Most azzal amúgy sem mész sokra, ha 10-ből 8-nak a tünetek (átmeneti) eltűnésekor sem volt baj, ha te a maradék kettőbe esel.

De amúgy ha a 6+6 valós terhességi kor (a tesztelés is időben volt, tudod a konkrét ovut), akkor ott gond, ha nincs se szívhang, se pulzálás.

tegnapelőtt 17:06
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
5+6 naposan tuti nem volt szívhang így élő terhességet sem írhatott volna rá
tegnapelőtt 17:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!