Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Az orvosom az ultrahangon azt...

Az orvosom az ultrahangon azt mondta a baba be van fordulva és a placenta 1-2fokban érett ez mit jelent, jelentheti hogy hamarosan megyek szülni (38hetes vagyok)? Gyakran zsibbad kezem lábam és hányingerem is van néha ez mit jelent?

Figyelt kérdés
Mostanában hányingerem is van néha és gyakran érzem ugy hogy wc-re kell mennem de mégsem kell,meg a hasam és a derekam is sokat görcsöl ezek mind normális tünetek ilyenkor?Lehet ezekböl következteztni mikor indul meg a szülés?Mit tehetek hogy enyhitsek a görcsökön mert már ülni áli sem nagyon tudok,ha fekszek zsibbad mindenem az alvás is egyre nehézkesebb mit tehetek és mennyi idö még szerintetek?Más is volt hasonloan,mikor lett baba??
2008. szept. 3. 11:19
 1/1 anonim ***** válasza:
Szia. Csak arra tudok válaszolni, hogy a méhlepény érése mit jelent. Velem is igy van, és megkérdeztem a dokimat, ő erre: Hogy teljesen normális, mert, hogy a terhesség előrehaladtéval a méhlepény is fokozatosan beérik. Ez semmi rosszat nem jelent, igy természetes, de ettől sajna a szülés még nem fog beindlni. De viszont mivel most vagy 38hetes, és a placentád még csak 1-2 fokban érett, nem kell attól agodnod, hogy idő előtt leválik, és probléma legyen. Remélem tudtam egy kicsit segiteni, és hamarosan vége lessz a rosszulléteidnek.
2008. szept. 3. 11:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!