Hány hetesek voltatok amikor már látszódott hogy terhes vagy?
Az első babánál kb. 24-25 hetesen látszott, addig sima hízásnak elment.
A második babánál már 15 hetesen egyértelműen terhespocak volt - most 28 hetesen akkora, mint mikor az elsővel szülni mentem:S
:)
Nekem kb. a 17. héttől látszott igazán!
Tünetem nekem semmi nem volt! Illetve nemvárt előtt elég sokat jártam pisilni, de más nem nagyon volt.
Korán mentem dokihoz, 4+5 hetesen, mert amikor pozi lett a tesztem felhívtam, és mondtam,hogy lehet,hogy összeszedtem valami fertőzést. Ezért mondta,hogy akkor menjek már hamarabb, megvizsgál, nehogy gond legyen. Akkor már látta a petezsákot!
Szia!
Elég dundi vagyok, így kb a 24. héttől látszódott, bár néha még mindig azt veszem észre ha olyan ruhában vagyok hogy inkább dagi vagyok mint terhes...
Én most vagyok 18+2 az első babámmal, elég vékony vagyok, de aki nem ismer az nem mondja meg hogy babás vagyok max azt látja hogy híztam valamennyit hasra...
15 hetesen éreztem először rá 1-2 napra megint akkor már tuti volt hogy ő az:)
Az apja kb.16 hetesen érezte meg először:)
Amúgy 10hetesen jutottam el a dokihoz.
6+3 hetesen voltam dokinál.
eleinte csak fáradtság és motiválatlanság, 2 óránként farkaséhség, mellfeszülés, hasszurka.
aztán kb.9-10. héttől émelygés, de nem annyira hogy ne tudjak enni, csak rossz közérzet tőle, érzékeny gyomor.ez kb 3 hétig tartott.
14+4 naposan kezdett el picit látszani, ha feszülős cuccban voltam, de erre még lehetett mondani, hogy úgy hiztam meg, mintha terhes lennék:)
aztán 2 hét múlva már látszódott.
most 17+2 vagyok és éttermekben, üzletekben is észreveszik az eladók, megnéznek más kismamák/emberek.
normális testalkatú vagyok.
azt hiszem ennyi kérdésed volt:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!