Hány hetesek voltatok amikor már látszódott hogy terhes vagy?
Nekem volt már itthon pár cucc amit az évek alatt gyûjtögettem.a 2.hónapban vettem pár cuki rugdalózót.érdekes most utólag hogy már akkor úgy választottam mintha már tudnám a nemét...kaptam az elmúlt 1-2 hónapban már egy-egy rugdalózót és melegítôt.16+5 hetesen tudtuk meg hogy kisfiúnk lesz,ha a párom visszaérkezik a hétvégén hétfôn rendeljük a babakocsit.sógornôimtôl kapok rengeteg szép ruhát,így többet nem szándékozok venni (nyáron hozzák,külföldön élnek).ja a hétvégén pár büfiztetôs pelust és egy kis takarót vettünk:)
Írd majd meg mizu!!:)
Hm tök jó neked :) a párom tesója mondta hogy van 1-2 semleges színű baba rucijuk amit félre tettek , mivel nagyon oda figyeltek a kicsi cuccaira így szívesen elfogadom tőlük.
de a párom nővére amit ajánlott fel egerek voltak már benne , és csak kölcsön cucc lett volna úgy meg nem kell , inkább megveszem vigyázok rá amennyire tehetem vagy eladom vagy szívesen oda adom örökbe ingyen a barátnőimnek.
egyfélét csináltál?
hát..szokott a terhességi teszt olykor másra utalni, ahogy olvastam másoknál..pl. valakinél ciszta volt a dologban.sztem mindenképpen nődoki az a biztos!
az nagyon nagy pénz megtakarítás.
de szerintem menjél el orvoshoz .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!