Terhes vagyok?
Figyelt kérdés
Rengeteget iszok, többet mind azelőtt. Lehet azért mert terhes vagyok?2012. máj. 18. 17:36
2/15 A kérdező kommentje:
Kössz,nem éppen erre a válaszra vártam.Am kizárt hogy cukorbeteg lennék mert már ki van derítve, hogy nem vagyok cukorbeteg!
2012. máj. 18. 17:45
3/15 anonim válasza:
Laborral, terheléses vizsgálattal?
4/15 anonim válasza:
Terhes nők nem isznak többet.Inkább rosszul van,nem jön meg,étvágya van.....
6/15 anonim válasza:
Szia!Mikorra várod?Más tünet?Igen,én is többet iszom mióta terhes vagyok,de önmagában ez kevés bizonyíték ahhoz h terhes légy.
7/15 anonim válasza:
Ez miért lenne egy terhességi tünet? Ezzel az erővel akkoris terhes lehetnél, ha hirtelen megéhezel? omg
8/15 A kérdező kommentje:
Más tünet,hogy szúrásokat érzek a hasamba(ritka), és néha olyan mint ha megjött volna, de nem.
2012. máj. 18. 18:29
10/15 A kérdező kommentje:
Mert még én sem tudom hogy az vagyok-e :) Szóval még izgulok
2012. máj. 18. 18:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!