Ez a csuklás volt?
Figyelt kérdés
Tegnap volt a harmadik nap hogy éreztem valamit a pocimban. De nem rángásnak mondanám ahogy a legtöbben leírják a csuklást, hanem mintha a hasamban dobogott volna a szívem, ütemes dobogás és olyan lassú mint egy felnőtt emberé. Kicsivel a szeméremdombom felett. Ha nem csuklás akkor mi lehetett ez?
27 hkm
2012. máj. 19. 10:46
1/12 anonim válasza:
Csuklik a baba.Egyre többször fogod érezni! :) 30hkm
2/12 A kérdező kommentje:
Jaj de jó! Nem voltam biztos benne mert itt mindenki rángásnak írja le... Köszönöm a válaszod! :-)
2012. máj. 19. 10:51
3/12 anonim válasza:
Szerintem egy ici-picit korai ez még csuklásnak a 27. héten a tüdő még nem ennyire fejlett, de ha elszámolták kicsit a terhességed, akkor akár az is lehetett...
Később fogsz megbizonyosodni arról, hogy már korábban is azt érezted-e, amikor egyértelmű lesz, hogy csuklik, mert erősödni fog, és félreismerhetetlen lesz a 30. héten túl.
4/12 anonim válasza:
Ja, egyébként ha olyan volt mint a szívverésed, akkor lehet hogy a szívverésedet érezted, mert az a hason jól kitapintható...
5/12 anonim válasza:
Én 26.hetestől érzem a csuklást.Nem mindenki egyforma.Valaki hamarabb érzi,valaki később.
6/12 anonim válasza:
csuklik.:)egy ideig jól viseli,majd begorombul ha percekig nyomja:Dmondjuk nekem látszik is a hasamon mikor csuklik.és 28 hetes
7/12 A kérdező kommentje:
Biztos hogy nem a saját szívverésem volt mert belül volt a babánál, meg mellette mocorgott is, biztos hogy valamit ő ügyködött, ezért kérdeztem hogy ha nem csuklás akkor mi lehetett? :-(
2012. máj. 19. 10:56
9/12 anonim válasza:
Nyugi, biztosan csuklás volt! és egyre többször fogod érezni! Most 31 hetes vagyok, naponta 3x biztosan csuklik!Bár én ilyenkor nagyon sajnálom őt, mert én utálok csuklani! :D
10/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a megerősítést, mindenkinek ment a zöld kezecske! :-)
2012. máj. 19. 11:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!