Kismamik? Hogy viselitek lelkileg a csíkosodást? Sok csíkotok van? Aki nem sokat hízott az is csíkosodik?
Szia!
Én sokat híztam,kb.12-14 kg-ot,de nagyon magas vagyok,és nagyon vékony voltam a terhesség előtt,így tulajdonképpen nem szembetűnő. a combom lett csíkos,de az már halványult,a csípőm viszont nagyon durván,nagy vörös csíkokkal. Jól viselem,mert tudom,hogy el fognak halványulni. Egyedül a mellemen lévőket nem tudom feldolgozni,azok nagyon zavarnak :(
35hkm
Hát én ezt szerencsére nem tudom elmondani, de ha lenne sem érdekelne igazán, ez általában ezzel jár. Teljesen genetika, és bőrfüggő.
Én holnap szülöm a harmadik babámat, 37 éves vagyok, és egy árva csíkom sincs, pedig esküszöm, hogy nem kentem egyszer sem semmivel.
Viszont ha lenne, nem tudnék mit csinálni, a baba a legfontosabb.
Szerintem szülés után biztosan halványulni fog, fel a fejjel!
39 hkm
Szia! Én nem híztam sokat a gyerkőccel,mindösszesen 5kg-ot!
És a hasam telis-tele lett csíkokkal,hiába kentem bármivel is!A kezemen,arcomon lábamon egy deka súlyfelesleg sem volt,ha nem fordultam szembe az illetővel,el sem hitték,hogy kisbaba van a pocakomban :) ,de sajna a bőröm nem bírta a hasam növekedését és össze vissza szakadozott!
Egyszer megálltam a tükör előtt zuhanyzás után és akkor azt hittem elájulok! :(,a hasam amit persze csak felülről láttam tele volt csíkokkal! Rá is förmedtem a páromra,hogy Ő miért nem szólt nekem erről eddig,Ő meg értetlenül állt a dolgok előtt,hogy mit érdekli őt,hogy milyen lett a bőröm,akkor is ugyan úgy szeret,sőt még jobban! sírdogáltam 1-2 napig aztán muszáj volt beletörődni! Persze a bikini eltűnt a ruhatáramból és hiába dolgoztam rá a hasamra a bőr már nemlesz a régi de beletörődtem! Az egyrészes fürdőruhát nem szeretem,de olyan tuti kis tankiniket lehet kapni,abban is lehetsz szexi és mellette ápol és eltakar! Fel a fejjel,meg lehet szokni! :)
Én nem csíkosodtam, viszont a hasamon megnyúlt a bőr, és a szülés után sem ugrott vissza (alkatomhoz képest nagyon nagy volt a baba és így a pocakom is). Volt haspalszikám is, de persze már sosem lesz ugyanolyan, mint amilyen előtte volt. Engem valamennyire zavar, de azért túlélem.
A bikinit én is száműztem, tankinit hordok, ha "vetkőzni" kell, bár túl sűrűn nem járok fürdőzős helyre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!