Tapasztalt anyukák, induljak a kórházba? 33hkm
Ha előbb olvasom a kérdést, én is a kórházat javaslom, ugyanis ilyen méhszájjal nem szabad kockáztatni. Ha egyszer kinyílik, nagyon gyorsan tud nyílni még tovább.
Remélem még bent marad a picikéd legalább 3 hétig!
Minden jót!
2 fiús
Szia,
már mi is többször beszéltünk, rettenetesen sajnálom, hogy nem rendeződik a helyzetetek!
De most egyáltalán ne foglalkozz ezzel, csak a kislányod szeresd és kérd meg, hogy maradjon ott és nőjön, hízzon kicsit!
A Péterffy nagyon jó hely, ne aggódj, barátnőm direkt ott fog szülni!
Vigyázz Magatokra!!
ha ez nyugtat, en a peterfyben szultem, mert ott volt a fogadott dokim, es ha lesz baba, legkozelebb is ott fogok, mert nagyon jo elmenyeim vannak ott, kicsit ugyan lepukkant, meg szoci, de mindent elinteztek helyben helyettem a gyerek korul, marmint a papirjait, nekem csak annyi dolgom volt, hogy varjam a postan. minden nap jott valaki, pl szopt. tanacsado, talan pszichologus is, de ebbe nem vagyok biztos stb, aki a szulessel, es a szules utani dolgokkal kapcsolatban elmagyaraztak mindent, mindig figyeltek rank. egy ket csecsemos nover egy igazi tunder, de a tobbiek is tenyleg kedvesek. szoval jo kezekben vagytok, ne aggodj. ja, es a dokik egytol egyig profik, nekem ugyan volt fogadott, de mindenkitol csak azt hallottam, aki ugyeletesnel szult, hogy nem bunkoztak, maximalis figyelmet kaptak.
megkerdezhetem, mi az oka hogy a parod igy viselkedik? ne foglalkozz vele, most ti vagytok a legfontosabbak!!
Nagyon drukkolok, hogy jól legyél, és a baba is! Reméljük még bent marad legalább 2-3 hétig! Írj majd, hogy mi újság Veled, mi szorítunk Értetek!
"Pároddal" meg ne foglalkozz most, csak Te és a Baba vagytok a legfontosabbak! A többi majd megoldódik!
21 hetes kismami
szia!
kitartást nektek csajok és reméljük benn marad a kislány még egy ideig és szépen hízik addig! a Péterffy tényleg jó kórház, remek kezekben vagy, kitartás! a párodat meg nem kommentálnám, sajnállak :( nyugalom és sok szerencsét! majd jelentkezz hogy mi a helyzet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!