Éjjelente minden mozdulatomra felébredek, mert olyan erősen belenyilall valami a méhembe, és egy darabig nagyon szúr, moccanni nem bírok közben. Tapasztalt valaki ilyet? Normális ez? 17 hkm
szia
én 21 hetes vagyok nekem is szokott ilyen lenni
pont ez amit írsz.
szerintem minden normális ami a terhességgel jár, hiszen nő a méh a baba nyom mindent, eltalál idegeket az is kellemetlen, vagy becsípődik valami,,
szóval ne aggódj, lesz ez még rosszabb is hidd el :)
Ismerős, amit írtatok, alig bírok megfordulni éjjel meg felkelni reggel, de nekem már elég nagy a pocakom, úgyhogy lehet, hogy emiatt is.
34hkm
szia!
Nem a méhed nő, illetve az is, hanem a méhet tartó szalagok nyúlnak, amik a medencecsontodhoz és a gerincedhez kapcsolják. Ezért van az, hogy ha hirtelen mozdulatot teszel, akkor megfeszülnek a szalagok, és ezt érzed. Ez nekem is van kb a 16. héttől, főleg éjszaka, de van, hogy napközben is egy-egy hirtelen mozdulatra. Csak lassan, óvatosan, tudod, lassan járj tovább érsz! :D
De jó hogy megkérdezted! Nekem is pont ez van ha a bal oldalamon alszom. éjszakákat fent vagyok nehogy odaforduljak, mert utána azt sem tudom hogy mozduljak meg! Elég gáz. Nekem a második baba, az első már 7 éves, de vele nem volt semmi ilyen, sőt, semmi bajom nem volt, most meg minden....
16+2 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!