Tapasztalt anyukák, induljak a kórházba? 33hkm
Figyelt kérdés
Folyamatosan(tehát nincs két perc vagy tíz perc szünet) erős mensi görcsöm van,hozzá társként a derekam akar szétszakadni. Nem fetrengek a fájdalomtól,de azért erős. Ez jósló? Keményedés is van néha,de az nem mindig,viszont a fájdalom nem múlik,folyamatos. Baba mocorog közben. Segítsetek kérlek,nincs túl közel a kórház,induljunk? Már össze vagyok készülődve,de volt már pár téves riasztásunk,így nem tudom,induljak,vagy várjam meg a holnapot? holnap mindenképp bemennék reggel.2012. aug. 12. 21:59
1/42 A kérdező kommentje:
Jaj,azt elfelejtettem,hogy meleg víz,magnézium nem használ,de az eddig se használt sose. C2110 az értékem a 26.hét óta.
2012. aug. 12. 22:01
2/42 anonim válasza:
Szia, èn robognèk a kòrhàzba, mert mèg nagyon korai ha 33 hetesen szuletne a picùr!Inkàbb egy tèves riasztàs minthogy baj legyen.
3/42 A kérdező kommentje:
Akkor ez nem jósló lesz,jól gondolom,akkor induljunk inkább. Hát remélem nem küldenek haza,biztonságban érezném magunkat a kórházban. Köszönöm szépen!
2012. aug. 12. 22:05
4/42 alaszka válasza:
Igen, én is mennék!!! Ne gondolkodj, induljatok! A folyamatos fájdalom azért jelent valamit szerintem!
5/42 anonim válasza:
Én is mennék a helyedben. Majd írd meg mi volt! Drukkolok, hogy téves legyen!
6/42 anonim válasza:
Szerintem indulj ès ne itt ulj a gèp elott!
7/42 anonim válasza:
Indulj!!! 33 hetesen inkább 10 téves riasztás legyen!!!
Ha a baba akarna indulni, hátha vissza tudják tartani, vagy pedig kap tüdőérlelőt! Mindenképp indulj! Reméljük nem lesz semmi baj, csak téves riasztás!
Drukkolok, írd majd meg!
8/42 alaszka válasza:
Nem fognak hazaküldeni szerintem, visszatartáson bent kell majd maradnod. Én az első babámnál pont 33 hetesen kerültem be pici vérzéssel, és egy hétig fektettek. Minden jót nektek!!!
9/42 anonim válasza:
Drukkolok nagyon és írd meg, hogy mi lett!!
10/42 anonim válasza:
Indulnék!Kórházban vissza tudnak tartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!