Tudnátok nekem segíteni? Tapasztalt kismamik.
Most lesz 2éves :)
Még csak most jön a neheze. Eddig jól elvolt, leraktam ottmaradt. Mostmár futok utána, dumál, kezd akaratoskodni és a hiszti is beindult :D De majd csak túléljük ezt is :D
Annyiból jó, hogy már nem kell pelus, meg imádom a kis hangját :)))
Szia!
Én talán még annyit tennék hozzá tanácsként (legalább is én így csinálnám most már "okosabban"), hogy rugikból ne vegyél túl sokat, inkább vegyél azt is, meg pár kisnadrágot, és bodykat, zoknikat. A mi lányunk ugyanis abszolút nem volt hajlandó soha rugdalózókban lenni, mert rengeteget ficánkolt, kijött belőle a kis lába, és nem talált vissza, így aztán nyűgösködött, míg vissza nem dugtam, és rá nem jöttem, hogy soha többé nem adom rá.
Vettünk egy csomó rugit, mert ugye az a klasszikus babakelengye, de kb. egy hétig hordta őket, pedig még jócskn jók voltak rá. Én a következő babánál csak egy nagyon alap kezdőszettet veszek, megnézem, hogy miben érzi majd jól magát, és abból vásárolunk be. :)
Nagyon sok boldogságot Nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!