Tapasztalt kismamik írjatok véleményt légyszi! Most mi lesz velünk?
Szia!
Két hete voltál a 4. hétben?Mert akkor most vagy a 6-ban.Akkor kéne már lennie szivverésnek is.Volt az uh-n?
Sajnos minden jel nélkül is lehet baj.Nem akarlak megilyeszteni de nállam is úgy volt hogy mentem a 12 hetes uh-ra ahol közölték hogy a 8. héten meg ált a fejlődésben a magzat.Semmilyen tünetem sem volt se görcs se barna folyás.Semmi.Csak már nem vert a szíve.:(
De utána nagyon hamar ismét terhes lettem a kisfiammal.Sőt most várjuk a 3. babánkat.Tudom ilyenkor sovány vigasz,mert annó nekem is az volt,de fel a fejjel.Ha baj van és nem marad meg akkor annak meg van az oka.Inkább most mint később amikor már meg kell szűlni.
De ne legyen baj én azt kívánom!!!
3. babáját váró kismami
Szia! Nekem 5 hét 4 naposan volt 11 mm a petezsák szivhang és embrió még sehol. 2 hét mulva mentem vissza akkor már a baba volt 13mm és volt szivhang. Azóta 36 hetesek vagyunk:-)
Ugyhogy fel a fejjel szerintem semmi baj picit még koraiak vagytok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!