Tapasztalt kismamik, akik véreztek terhesen?
Ma reggel véres (bocsi) volt a vizeletem, nem tömény hanem vizes.Ma kellett menni 12 hetes uh-ra, ott nem láttak semmi rendellenességet.
Most megint vérzek, d nem olyan mint amikor megjön, hanem sokkal vizesebb.
Mitől lehet ez? Lehetséges hogy megemeltem magam, tegnap elég sokat pakoltam, emelgettem?
Köszönöm a válaszokat, és a segítséget!
Szia sztem az a hüvelyedből jött nem a vizelet véres.
Nekem is volt ilyen a 10.héttől a 12.hétig vérezgettem barnáztam Egy haematoma volt a ludas ami ürült ki ezért véreztem.De azt uh-n látni kellett volna ha vérzel nem értem valami oka biztos van.De nem vagyok orvos.Nekem pihenni kellett magnézium és c vitamin.A haematoma szépen kiürült és utánna nem volt problémám a terhességgel de akkor nagyon megijedtem ...a doki mit szolt hozzá mikor mondad hogy vérzel??Azóta megvan a kislányom 17 hós nagylány már most készülünk a tesora remélem most nem lesz ilyen nálam és remélem nállad sem lesz semmi gond...
De tényleg valami oka lehet hogy vérzel doki de tényleg mihamarabb!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!