32 hetes terhesen hirtelen megnőtt a folyásom, színtelen, szagtalan, de a mennyisége több, mint eddig volt. Ezen kívül nagyon enyhe alhasi görcseim vannak? Más is tapasztalt ilyet ennyi idősen?
Szia!
Szerintem sürgősen hívd fel az orvosod!!! Ő tud majd biztosat mondani.
Nekem amikor alhasi görcseim voltak kiderült, hogy megrövidült a méhszáj, azt éreztem. Magne B6-ot kellett szednem és pihiznem. De semmi baj nem volt a végén a 39. héten született meg egészségesen a kislányom!
Könnyű szülést és boldog babázást!
egy 8 hós kislány anyukája
Bocsi, megint én vagyok az (az első beíró).
Nem a méhszájam rövidült meg, hanem a méhnyakam!
Én is ugyanígy vagyok 3 napja, meg is ijedtem, hogy esetleg magzatvíz, de nem az.
Szóval másnak is van, ilyen a doki szerint teljesen normális.
Üdv:30 hetes
szia, nekem nem volt folyasom a terhesseg alatt, a 30.het korul meg lett, es gorcsoltem is! azt hittem kinyilt a mehszaj,es valami gond van, ugyhogy mentunk a korhazba este 11kor.. felesleges volt, doki megvizsgalt, mondta, hogy nincs gond, ez termeszetes, ne aggodjak!
a gorcsoket olyan durvan annyira nem tapasztaltam azóta, hat, folyas sajnos van, legalabb tudom mi az, amig szintelen, és nem büdi, nincs gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!