7 hetes terhes vagyok és nagyon félek h a szüleim hogy fognak rá reagálni. Mit csinálnátok az én helyemben?
Gartulálok :) Ez mindenképp nagy öröm.
De mikor azt mondtátok, hogy ha becsúszik, örültök, akkor nem gondolkodtatok el ezen, hogy miből éltek meg, vagy hogy szüleiddel hogy közöld, és mennyire érdekel a véleményük?
A felelősség teljes döntés volt, valószínű, hogy úgy gondoltad, nem adsz szüleid véleményére, akkor is szeretnéd ezt a picit..
Ha így van, akkor ne most hátrálj meg, ne hagyd,hogy az örömödet elrontsa ez a rossz helyzet. Sajnos szüleidnek kéne engedni, mert azért akármilyen ellenvetésük is van, embert nem ölt, akkor hogy mondhatnak ilyen elutasító kijelentést...ezek szerint nem link alak, ha dolgozik, mi a bajuk???
Ne törődj vele, költözz a baba apukájához, közöld nagy örömmel, és legyetek boldogok...remélem lezs más segítséged, és idővel szüleid is megváltoztatják véleményüket, megenyhülnek a picur láttán. Így kell lennie.. :)
Sok boldogságot, 13 hetes km.
De miért kell hagyni, hogy becsúszhasson a baba, mikor még a szüleiddel laksz???? Én ezt annyira nem értem.
Biztos meg fognak enyhülni majd a szüleid, de ehhez sok idő fog kelleni. Könnyen lehet, hogy azt mondják majd, hogy menj a barátodhoz. Igazuk lesz. Mert ha jól értem, nincs munkád, a szüleid támogatnak, fizetik a rezsit utánad és még ki tudja mit.
De legalább remélem nem a szüleidhez fog érkezni a baba ugye? Szóval összeköltöztök a pároddal és ti fogjátok eltartani?
Én nagyon mérges lennék az anyukád helyében egyébként, de mivel a lánya vagy, úgyis meg fog bocsátani, hiszen szeret.
Szóval együtt sem laktok??
Ne haragudj, de ezt hogyan gondoltad?Neked nincs is munkád..Ne adj isten apuka rá jön 1 év múlva, hogy még sem kellett volna, akkor mit csinálsz?Havi alig 40ezerből neveled fel a gyereket?
Egy gyermek vállaláshoz nem csak annyi kell, hogy mostantól nem húztok gumit!!!
Tudod mert ha együtt élnétek, és meglenne minden körülmény akkor az ember azt mondaná, hogy a szülőknek ehhez semmi köze..de így gyanús, hogy ők fogják felnevelni..sajnálom de ez van.Előbb kellett volna gondolkodni kicsit.
Tudod és az a legcsúnyább, hogy nem magaddal vagy a szüleiddel tolsz ki, hanem szegény gyerekkel!!
Össze kéne házasodnotok. Onnantól pároddal kéne élned, kisbaba pedig kettőtöké... Valamennyire terveztétek azért, meg örültök is neki. Meg hát lehet anyukád is meggondolta már magát:) feltételezem komoly a kapcsolatotok, és ha te szereted a párodat, ezt anyukádnak el kell fogadnia, ez a te életed. Érdemes lenne esetleg hármasban beszélgetni, lehet elsőre nem sikerülne, de egy idő után lehet egy közömbös szintre eljutnának egymással, még az is lehet megkedvelik egymást...
Szóval a te helyeben elköltöznék otthonról, elmondanám hogy babát várok ( ill. közösen kéne bejelenteni), és nem hagynám hogy ez a dolog túl sok stresszt okozzon nekem, mikor terhes vagyok. Vigyáz magatokra!:) És gratulálok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!