Aki nem veszélyeztetett terhes, meddig dolgozik? Keveset keresek, de nem megerőltető a munka, viszont utálom nagyon. Csinálnátok?
Sziasztok!
Én már 9 hetesen itthon maradtam sajnos el kellett mennem táppénzre mert az orvos nem engedett! Én mentem volna addig dolgozni amig birom de sajnos vegyszerekkel dolgoztam( festékek, higitók stb..)! Itthon probálom feltalálni magam!
Sztem amig mehetsz addig menj! Senki nem szereti a munkahelyét de hidd el ha én mehetnék én örülnék neki mert nem jó mindennap ugy felkelni az ágybol hogy na most mit csináljak.....!
Boldog babavárást!
Valóban kevesebb a pénzed, de én azt vettem észre, hogy ha otthon vagyok, kevesebbet is költök. Én jobban félre tudok tenni, mint amikor dolgoztam.
És ami vitathatatlan, hogy ilyen nyugodt, magadra figyelős, pihenős időszakod talán sosem lesz már az életben.
Én maximálisan megértelek, és is utáltam a munkahelyemet, de pont a babaprojekt miatt nem akartam már váltani. De vissza én sem megyek, az biztos. Így én alig vártam a pozitív tesztem, be is jelentettem, hogy betegállomány.
Nem tudnak mit tenni, de szerencsére nem is volt balhé. Azóta kiderült, hogy nem is egy babót várunk, így amúgy is indokolt a táppénz.
Bár egy évvel ezelőtt el sem tudtam volna képzelni, hogy ne dolgozzak, ha majd egyszer terhes leszek, de egy utálatos munkahely vagy munka megváltoztatja az ember nézeteit.
Boldog babavárást Mindenkinek!
8 hetes ikres kismami
Én 35.hétig dolgoztam, de én szerettem, meg a pénz is kellett.
Nyelvtanulás viszont nem hülyeség!
Én veszélyeztetett terhes vagyok (volt egy vetélésem, majd 3 hónapra rá ikrekkel lettem terhes), de még mindig dolgozom (most 19+5 hetes vagyok). Úgy gondolom, hogy amíg nincs egészségi akadálya annak, hogy dolgozzam, addig bejárok, mert anyagilag nem mindegy, hogy teljes fizetést vagy táppénzt kapok.
A nyelvtanulás tényleg nem rossz ötlet, sok sikert hozzá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!