9 hetes kismama vagyok jelentkezhetek még abortuszra?
De ti eldöntöttétek közösen, h leálltok a védekezésssel és jöhet a baba? Mert akkor nem jogos, h ezt kéri tőled. Vagy csak leálltál és nem szóltál?
Nem szabad arra alapozni, h ha majd meglátja a babát, megszereti. És ha nem? Akkor soha nem számíthatsz majd rá semmiben, mert ha ő nem akarta babát, akkor minden vitánál a fejedhez fogja vágni, h te akartad...Ne várd, h fog szívvel-lélekkel segíteni a baba körül meg a háztartásban, meg gürizni erőn felül, h mindenetek meglegyen. Nagyon nehéz ügy ez.
Azért persze az is érdekes, hogy apuka kiutazása után 4 nappal derült ki a terhesség és még csak most kezd gondolkodni rajta, hogy akkor kikapartatja, mikor már még fejlettebb, mint kiderüléskor volt.
Fúj.
szia
ismerős eset.... én megfenyegettem a párom hogy ha el akarja vetetni velem a picit akkor elveszít engem is! így beleegyezett hogy maradjon, és most már boldog hogy a babája itt van a hasamban :) beszélj vele mindenképpen hogy mit szeretnél! egyezz meg vele, hogy neked kell a picur! ha elég megértő akkor megérdemli a picit és téged, ha nem, akkor lehet nem ő az ideális apuka... szerintem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!