Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 37 hetes kismama várja a...

37 hetes kismama várja a hozzáértő válaszokat!?

Figyelt kérdés
Annyira nem ide illik a kérdés, de nem tudtam hova tegyem fel, mert főként a terhesség miatt aggódom. Ti megfőznétek olyan darált húst, amit most 17-én vettem, azóta a fagyasztóban volt, tegnap este tettem át a hűtőbe, reggelre kiolvadt, viszont most láttam, hogy 20-án lejárt. Megszagoltam, és nem büdös. Szerintetek megfőzhetem, nem lesz tőle bajunk?
2012. jún. 22. 17:01
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ha nem büdös és kiolvadás után egyböl felhasználod nyugodtan
2012. jún. 22. 17:02
 2/8 anonim ***** válasza:
17%
ha lejárt nem eszem meg még ha levolt fagyasztva se
2012. jún. 22. 17:04
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
ha lefagyasztottad, nem járt le
2012. jún. 22. 17:16
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
ha 17-én lefagyasztottad, akkor nem járt le 20-án, mert úgy hónapokig is tárolhatod. Semmi bajod/bajotok nem lesz tőle.
2012. jún. 22. 17:19
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2012. jún. 22. 17:39
 6/8 anonim ***** válasza:

Hát azért gyakorló háziasszonyoknak ezt nagyon illene tudni: ha lefagyasztottad 6 - 9 hónapig tarthatod mélyhűtőben, tök mindegy milyen lejárati idő van rajta, az csak a hűtött, nem fagyasztott tárolásra vonatkozik, abban az esetben érvényes.

Megdöbbenek, hogy ilyen nők hogy tudnak egy háztartást ellátni...

2012. jún. 23. 00:20
 7/8 A kérdező kommentje:
Ez a gyakorlott háziasszony 22 éves és nem rég kezdett el háziasszonykodni, de úgy látom ezek a kötözködő besavanyodott anyukák minden kérdésben megtalálják, hogy mit lehet betámadni, és veszekedést szítani, mert nincs jobb dolguk, de azért panaszkodnak, hogy wcre menni sincs idejük..... 4 hónapja költöztünk el anyukáméktól külön, eddig nem volt dolgom a főzés, nem rég kezdtem, szerintem te sem úgy születtél, hogy mindent tudtál!
2012. jún. 23. 11:19
 8/8 anonim ***** válasza:

A /6-os válasza szerintem a /2-es nek szólt, nem Neked!

Sok sikert a háziasszonykodáshoz és ha gond van, írj privit, szakács vagyok :-)

2012. jún. 23. 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!