Van itt olyan kismama, aki 23 év körül van és nem tervezte a babáját, de most már a világ legboldogabb kismamája? (Én ilyen vagyok) 34hkm
Igen,én.24 éves vagyok,tavaly diplomáztam.Pont egy évet dolgoztam és "becsúszott" a baba.Nagyon boldogok vagyunk,anyagi helyzetünk jó,külön élünk.Alig várom,hogy megszülessen a pöttöm.Igazából,tudom hülye vagyok,de nagyon szégyellem,hogy becsúszott.Lehet hülyén fogalmaztam,azt bánom,hogy ő nem most volt tervezett baba.Egyébként a közeljövőben szerettük volna kicsit.Kisfiút/kislányt vársz?Párod is boldog?Nálunk le sem lehet lőni :D Név már megvan?Mi kislányt várunk,Lillát.
38 hetes kismama
Szia! Én 24, hat hetes a babónk. :))
Terveztük, de először a pozitív teszt után halálra rémültem, hogy mi lesz most... :) Azóta szerelmesek vagyunk belé. :)
A férjem orvos, én is orvosit végeztem, de most a pszichológiát is befejezem, saját lakásban élünk, tehát semmi anyagi akadályt nem láttunk, és nagyon, de nagyon szeretjük egymást most már mindhárman. :)))))
Sok boldogságot Nektek!
Hu en le sem merem irni ,hogy 23 eves vagyok es mar masodik babat varom :))
Nekunk az elso jott varatlanul, 20 eves voltam. Ferjem nalam 8 evvel idosebb.
Meg csak 2 honapos hazasok voltunk, akkor koltoztunk kulfoldre. Elhataroztuk,hogy majd mindketten dolgozunk,megszedjuk magunkat aztan hazamegyunk Magyarorszagra es epitunk egy hazat.
Aztan a baba meghiusititta a terveinket mert en igy nem tudtam dolgozni. De amugy nagyon orultunk neki es ne bantuk meg,hogy megfogant:)
Szerencsere a ferjemnek jo munkahelye van,siman megelunk egy fizetesbol ,en meg a fiam mellett babysitterkedest vallaltam.
Most lesz 1.-en 3 eves a fiam es szeptember vegere varjuk az ocsit.
O tervezett baba mert ugy gondoltuk,hogy kell testver a fiunknak :))
Egyebkent mielott megkovezne barki,dolgoztam az elso fiam elott es a szuloktol mindig is fuggetlenek voltunk sot mi tamogatjuk oket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!