Mióta kismama vagyok, azóta csak a gyerek körül forog a világ. Ti is így voltatok ezzel?
Szia!
Én is hasonlóan vagyok ezzel, bár magamról sem feledkezem meg :) Nekem is első utam a baba osztály bárhová is megyek, de utána mindig fordítok időt a saját igényeimre is. Férjemmel is ugyanúgy eljárunk moziba, vásárolni, vagy csak szimplán kirándulni.
Nincsen semmi baj ezzel.Sőt, nálam ez természetesen a szülés utn is így maradt,már 2 éves a lányom. Egy dolog viszont borzasztóan bántott:
amikro az én születésnapomra és karácsonyra is babaruhákat kaptam vagy valami babaának valót. Na az rosszul esett.
Normális, de én nem így voltam vele. Persze én is jártam úgy, mint te, hogy teljesen más miatt indultam vásárolni, aztán csak a gyerekeknek vettem valamit, de azért magamról sem feledkeztem meg soha. :)
Nekem fontos, hogy az anyaság mellett nő, feleség és barátnő maradjak, így mindenre és mindenkire szánok időt. Sajnos sok barátnőm eltávolodott a társaságtól, mikor anya lett, mert egyszerűen másról sem bírt beszélni, csak a terhességről, szülésről, gyereknevelésről.
jaj azt én nem szeretem, körülöttem mindenki a babáról beszél, a szülésről és olyanok is fel akarnak készíteni akiknek nincs is gyerekük még. A páromon kívül mással nem szeretek erről beszélgetni.A szülésről meg hallani sem akarok,majd megtudom milyen ha oda kerülök.
Nem hanyagolom el magam, mindig próbálok a lehető legjobban kinézni. De mióta a baba a hasamba van, egyszerűen csak neki vásárolgatok.
Ha nem vár baba lenne, nyilván nem vásárolgatnál neki. Ez teljesen normális, és rendben van.
Szép babavárást. A szülésre meg még ne is gondolj. Minden rendben lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!