Szerinted a terhesvitamintól nagyon elhízhat egy kismama?
Figyelt kérdés
Jó nem konkrétan a terhesvitamintól,hanem attól hogy étvágyat csinál..és sokat eszik..elevit és társai ??tapasztalatok?2012. jún. 21. 17:28
1/9 anonim válasza:
Én Femibion-t szedtem. Nem híztam meg tőle.
2/9 anonim válasza:
nekem nem csinál étvágyat,és nem is híztam sokat.8kg...femibiont szedtem.a babának kell a vitamin eleszi előled ezért kell szedni.egyik barátnőm nem szedte mert nehogy óriásbaba legye....kirohadtak a fogai,hullik a haja.
4/9 anonim válasza:
Én Ladeeevitet szedek 12. héttől (addig csak folsav)
5-6 kg-t szedtem fel
32 hetes ikres km
5/9 anonim válasza:
Elevitet szegtem.Nekem nem étvágyat hanem hányingert csinált.28.hétig szedtem addig 3 kg-ot híztam utánna még 7 kilót.36 hétre szültem.
6/9 anonim válasza:
Szia!!!Mindkét kislányomnál Elevitet szedtem,nem csinált nagy étvágyat,viszont csillapította a hányingerem.Összesen 12 kilót híztam mindkét terhességem alatt,ami kb.3 hónap alatt le is ment szülés után rólam:-)
7/9 anonim válasza:
Elevitet szedek, a 38.héten vagyok 10 kg ot szedtem fel.nem csinál étvágyat egyáltalán. ezek mint alkat és genetikai kérdések, ki mit örökölt!
szerintem legalábbis:)
8/9 anonim válasza:
Előző terhességemkor Elevitet szedtem,11.5 kg-ot híztam.Mostani terhességem alatt a 12. hétig Femibiont szedtem,aztán Gravidát,a 26 hét végén vagyok,és 3.5 kg hízásnál tartok.
9/9 anonim válasza:
Gravidát szedek, 29 hetes vagyok és 4 kg-ot híztam, szóval ez egy tévhit, hogy étvágyat csinál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!