November elejére/közepére kiírt kismamák hogy vagytok?
Szio
nov 15re vagyok kiirva! A meleget nehezen viselem...sok folyadekkal es hus szobaban rostokolok egesz nap!mult heten voltam uhn egeszseges es ugy nez ki h kislagy Boglarka! Elso baba... Hasam feszul rendesen!!!2hete erzekelem a picurt forgolodok rugdos de meg nem tudom beazonositani h hol a feje laba!
Boldog babavarast !
19hkm
Jajj elfelejtettem babakocsi mar megvan egy ket edi babaruci! Bababutor 2het es megerkezik! Tobbit majd szeptemberben! +3kg jott fel eddig!!:-)
Elso voltam!
Szia!
Én huszadika körülre várom, elvileg 24, de nagyobb egy héttel, szóval lehet, hogy korábban jön majd. Engem anyukám "eltiltott" a vásárlástól babonából, ő meg vett egy rakat dolgot, kicsit kiverte nálam a biztosítékot, de aztán megígérte, hogy a többit csak velem. :) Én vettem a porontynak játékokat, egy plüss elefántot, meg ilyen csipogó, színes karikákat. :)
Az elején fogytam 2 kilót, az mostanra jött fel, szóval "tartom a súlyom". Holnap megyünk UH-ra, és remélem kiderül, hogy Evelin-e vagy Benedek. :D Amúgy makk egészséges. Képet nem tudok sajna feltölteni, mert innen, ahol élünk, nem lehet megnyitni a kepfeltoltes.hu-t. :( Én is kb 2 hete érzem a mozgolódást, az utóbbi két napban lustább lett, de azért reggel vagy este bejelentkezik.
Ja és a hőség megöl! Már vagy három napja ki se tettem a lábam a lakásból, csak este, amikor már elviselhető.
Budapesti vagyok és az Istvánban fogok szülni, ha minden jól megy.
És te kedves kérdező? Hogy vagy?
Sziasztok!
November 19-re vagyok kiírva, 2. babó. Nagy valószínűséggel kislány, és szintén Boglárka:-)
Minden redben van szerencsére. Nagyon aktív, Már kb. 4 hete érzem a mocorgást. Eddig még egy deka se jött rám, sajnos. A meleget úgy gondoltam, hogy jól fogom bírni, ehhez képest nagyon leszívja az energiámat, és teljesen tompa vagyok. Még szeptemberig dolgozom.
A nagyobb dolgokat nem kell megvennem, kislány ruhákat fogok venni egy párat, mert első gyermekem fiú, vannak semleges színű ruhák, de azért egy két habos-babos rucit veszek a csajosnak.
További szép babavárást kívánok mindenkinek
18+4 km
Sziasztok!
Nos én November 7.re vagyok kiírva. Még egyszer volt csak egy eltérés akkor nov. 8-at mondott a doki. :D
A meleget nagyon rosszul bírtam, csak légkondival most meg fáj a torkom és köhögök, tehát örülök ennek a kis "lehűlésnek" Nem vásárolgatok még mert fogalmam sincs milyen nemű lesz a baba, mert mindig bujdos az ultrahangon, amúgy kislányt szeretnék neki meg lennének ruhák mert kapok majd csak pár újat vennék. A kilóimmal nincs problémám 64 kg vagyok még így fél időben, dehát jönnek majd a kilók később.. :D A baba mozgását már kb 3-4 hete érzem és elég intenzíven sokszor. Főleg ha úgy van a lábam, hogy neki véletlen nem tetszik. :)
Az egészségével kapcsolatban még várok, mert voltam magzatvíz vételen mostanság, de remélem minden oké lesz! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!