November végére kiírt kismamák hogy érzitek magatokat?
Szia!
Én is december 7-re vagyok kiírva! :)
Én is mostanában elég aluszékony vagyok. Amúgy jól érzem magam, a pocim szépen nő. Nekem csak az fura, hogy amikor sétálok akkor úgy érzem mintha lecsúszna a baba és nyom mindent lent. Egy kicsit kellemetlen. Sokat mozog a babám, sajna még nem tudjuk, hogy fiú lesz-e vagy lány. Talán majd 2-3 hét múlva amikor megyek az uh-ra.
Üdv
16.37-es vagyok.
Az előző választ nekem írtad? :)
Ha igen akkor válaszolok. Én is első babás vagyok, nekem a 20-ik hétig semmi nem látszott viszont most már egész szép a pocim. Igazából a 12 hetes uh alapján írták nekem a december 7-et de ha a mensit nézem akkor két héttel hamarabb kellene szülnöm (november 26 körül). Szóval most a védőnő szerint 27 hetes vagyok de ha a mensit nézzük akkor 29 hetes. Amúgy miskolcon fogok szülni.
Üdv
Köszönöm mindenkinek a válaszokat.
Én már sajna nem dolgozom,mert veszélyeztetett vagyok a méhszájam miatt. Sokat mocorog a babóm, de szégyenlős,így nem tudjuk,hogy fiú vagy lány.
Igen, Neked írtam:-) Úgy látszik rajtunk kívül nemigen van hasonló korú babás itt. Még a kérdező sem ír:-(
Nem is vagyunk messze egymástól, én Nyíregyen fogok szülni. Dolgozol még? Vásárlással hogy állsz?
Sziasztok! Én nov. végére vagyok kiírva fiacskánkkal. Eddig nagyon jó volt a várandósság, most egy kis terhességi cukor belerondított, de ez legyen a legnagyobb bajom. Diétázom, már 3 hete nem híztam egy dekát sem, ami nem árt. A belgyógyász megnyugtatott, hogy a babus önző, mert mindent elvesz, ami neki kell, nem foglalkozik azzal, hogy nekünk mennyi jut. Így már ezért sem aggódom. Az éjszakák is még jól telnek, max egyszer kelek fel pisilni. A szopipárna nagyon bejött mindenféle pózhoz: háton, félháton, oldaltfekvéshez. Kíváncsi vagyok, hogy az utolsó három hónap milyen meglepetéseket tartogat. Mostanában én is kicsitt többet pihengetek napközben, én már nyár eleje óta nem dolgozom. (nem is hiányzik a munka)
Jó egészséget, boldog babavárást Nektek!
28h km
16.37-es vagyok.
Már én sem dolgozom a 17 héttől. Sokkal jobb itthon lenni, nem is bírtam volna, mert az én munkám sok emelgetéssel és járkálással és stresszel járt.
Vásárolgatás: Már megvan a babakocsi, a kiságy egy ismerőstől lesz, babaruhákból is van már jópár darab (uniszex amit akciósan meg tudtam venni).
Mostanában varrogatok: szopipárna, hálószák, párna, takaró, a babaágyra zsebes tartó (ilyet a brendonban is lehet venni, az alapján csináltam), fejvédő. Ezek nagyon aranyosak, mert mind egy anyagból vannak (micimackós). A lepedőt is én varrtam. Úgyhogy nekem egész sok dolog megvan. Amúgy sem akartam a végére hagyni a vásárolgatást.
A súlyomra nekem is figyelnem kell, mert a védőnő már kétszer szólt érte :( Pedig szerintem nem eszem sokat. Most tartok 27-29 hetesen 9 kilónál.
Amúgy nekem minden eredményem jó. Már csak azt lenne, jó tudni, hogy fiú vagy lesz-e a baba. Na de majd a 30. héten lévő uh-on hátha kiderül :)
Mindenkinek könnyű szülést kívánok!!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!