28hetes vagyok! Van itt olyan kismama aki vácon fog szülni november közepe-végefelé? Hogy érzitek magatokat? Várjátok már?
Szia.
Én 29 hetes vagyok a héten, én is Vácon fogok szülni. Én imádok babásnak lenni, de azért már kezdem várni a végét. Tartok egy kicsit a szüléstől, de nem akarok igazán (még)ezen görcsölni, remélem később sem lesz bennem igazán nagy félelem. Persze tartunk az ismeretlentől, meg hogy hogy is lesz, mennyire fog fájni, mennyire fog gyorsan menni stb, de én optimista vagyok :-) na meg remélem, hogy mivel minden terhességi "tünet" elkerült, ezért gyors és "könnyű" szülésem lesz.
Ne izgulj ennyire előre, ráérsz majd a finisben. Kár megkeseríteni ezeket a heteket a félelemmel. Csak pozitívan!
Szép babavárást kívánok.
Szia!
Én november 9-re vagyok kiírva.Vácon a Kondér doktorhoz járok.És Te?
Én is imádom a terhességet, de már egyre nehezkesebb minden.A jővő héttel már otthon leszek, nem dolgozom, akkor majd többet tudok pihenni.A 29. héten vagyok.
Én is nagyon félek a szüléstől, de már nagyon várom is.
Több barátnőm is mostanában szült és szerintük nem olyan vészes, mint azt sokszor hallani.
Mikor már ott leszel a szülőszobán már csak az fog járni az eszedbe, hogy mindegy mennyire fáj csak legyél már túl rajta.Hisz akkor már csak pillanatok választanak el a kisbabádtól.
Meg a terhesség vége felé már nagyon nehéz minden.Az alvás, a mozgás, a teher.Már nem félni fogsz, hanem várni fogod a végét. Én is egyre jobban így érzem.
Nincs az a fájdalom amit nem bírnál ki a babádért.legalábbis én így vagyok vele.Mi nagyon sokat szenvedtünk érte, végül lombikbaba lett.Ezért már most imádjuk őt:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!